wisnia023 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam kolegów! Małymi kroczkami przygotowuje się do sezonu zimowego i mam w zamiarze zakupić woblerki salmo chubby darter, może ktoś napisze jakie są jego efekty na te cuda na naszych polskich wodach? Jakie kolory sprawdzały się wam najlepiej i jaka jest ich skuteczność w porównaniu z tradycyjnymi błystkami podlodowymi? W co lepiej inwestować? Z góry dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 nie wiem jak chubby darter (mam ich kilka glownie z mysla o pstragowych dziurach ale jeszcze nie mialem okazji zbyt dokladnie sprawdzic) ale jesli chodzi o giant chubby to moge powiedziec ze mi sie swietnie sprawdzila na... sandaczach ale tylko na jednej wodzie zeby bylo ciekawiej sandacze nie walily jakies ogromne bo 2,5-4 kilo. ale zazeraly dosc pewnie i gleboko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 nie wiem jak chubby darter (mam ich kilka glownie z mysla o pstragowych dziurach ale jeszcze nie mialem okazji zbyt dokladnie sprawdzic) ale jesli chodzi o giant chubby to moge powiedziec ze mi sie swietnie sprawdzila na... sandaczach ale tylko na jednej wodzie zeby bylo ciekawiej sandacze nie walily jakies ogromne bo 2,5-4 kilo. ale zazeraly dosc pewnie i gleboko... ostro ja nigdy nie znalazlem zastosowania dla tego wabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Guzu - a próbowałeś na sumka?!? takie głębokie jigowanie w dryfie lub powolnym trollu mogłoby być ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Guzu, powiem Ci ze bylem chyba bardziej zdziwiony od sandacza / sandaczy ktore na nei lowilem... ale jak widac ryby nie korzystaja zbyt intensywnie z internetu i nie wiedza ze sandacze na giant chubby to tak nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi