popper Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Od dawna chciałem i jakoś nigdy nie znajdowałem czasu. Mój faworyt BR 2,52m 4-18g w wersji fabrycznej i w wersji XRods- porównanie wagowe.Oczywiście nic z tego nie wynika prócz wskazania, że korek jest (lub być może jest) lżejszy od użytej przez Daniela pianki oraz, że prócz 1 przelotki więcej wersja "rb" wyposażona jest w większą liczbę metalowych dodatkowów i wyplatankę. No i zapewne uchwyt kompletny, waży deczko więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A na ile kijki różnią się w boju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 RB jest dwuręczny... produkcja na kleju oszczędza i w korku dużo powietrza pod szpachlą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A na ile kijki różnią się w boju?W boju znam ten od XRods. Drugi wciąż nie rozdziewiczony. Na "sucho" różnicy nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi