bosman Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 witam,moze tu sie czegos dowiem o tym kijku daiwy,interesuje mnie moc i to jak szybki jest ten kijek.z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 chyba jednak niczego sie nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s-l-a-w-e-k Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja używam dokładnie takiego kijka na Odrze a za przynęty służą mi własnoręcznie wykonane woblerki, nie rzadko bezsterowce i boleniowce ważące po 25-30gr. Wcześniej używałem kija o cw. do 25g został on szybko wymieniony gdy kilka razy spadły mi naprawdę spore ryby zacinane z dużych odległości(a raczej nie zacięte mimo plecionki). Dziś nie mam już z tym kłopotów. Kijek daje radę w każdych warunkach a długość 2,90 wydaje mi się być optymalna przy połowie z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dzieki,a mam pytanie,od jakiej masy przynet laduje sie kij?10gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 witam,moze tu sie czegos dowiem o tym kijku daiwy,interesuje mnie moc i to jak szybki jest ten kijek.z gory dziekuje za odpowiedzi Są dwa podobne kije - Daiwa Infinity Q 3,10 m do c.w. 25-50g - o różnych akcjach. Osobiście miałem tą Daiwę tzw. stary model (droższy od nowego- aż dziwne!)Fajny, budżetowy kij do połowu troci z plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jeżeli to ten o którym myślę to będę coś mógł napisać. Chodzi o kijek Daiwy z napisem seatrout długość bodajże 3.15m cw 15-45gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jeżeli to ten o którym myślę to będę coś mógł napisać. Chodzi o kijek Daiwy z napisem seatrout długość bodajże 3.15m cw 15-45gr? W serii Daiwa Infinity Q - taki kij niewystępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Aha no to nic nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi