DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 W sierpniu planuje poszukac szczupakow i brzan trollingujac na zestawy z Daiwa Shrapnel .Byly plany ataku na bolenie przy pomocy zestawu z IP68, ale urealnilem swoje mozliwosci (czasowe) jak chodzi o bolenie w 2016 i z castingu boleniowego zostalo tylko wspomnienie Ta Ryoga da sie rzucac czy tylko pod trola podejdzie? Szukam czegos do swimbaitow 80-150(~170)g Takze moze tez niedlugo przejde na ciemna strone mocy hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Na YT widziałem filmik jak ktoś rzucał klockami z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ta Ryoga da sie rzucac czy tylko pod trola podejdzie? Szukam czegos do swimbaitow 80-150(~170)g Takze moze tez niedlugo przejde na ciemna strone mocy hehehe Nazywa sie ten kolowroteczek : Special for baitcasting game. Wiec w zamysle ma rzucac.Ja nie rzucalem.U mnie maja przeznaczenie trollingowe.Do tego sa arcyszatanem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 "arcyszatan" - muszę gdzieś to zapisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Pierwszy rok spędzę z dużymi przynętami na szczupaka: jerki 15cm , gumy 25 cm i Tatula Custom HD 150HL.W moich wodach raczej nie połowię na takie przynęty.. chociaż z drugiej strony kto nie próbuje ten nie ma Sprawdzę sobie z czym to się je , chyba na tym to polega? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja w tym roku zarażony od ubiegłego roku ruchomą szpulą........ i jej zaletami 2016 rok na pewno z multikiem czy UL to pokarzą finanse bo zestaw UL do casta drogo wychodzi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Jakiś młynek do jerków mi się marzy. Koniecznie okrąglak. Żaden wypas, ale ma być w miarę niezawodny. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Piotruś czy mi się wydawało czy przez moment był tu twój Top 10 przynęt Edytowane 8 Stycznia 2016 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja w tym roku zarażony od ubiegłego roku ruchomą szpulą........ i jej zaletami 2016 rok na pewno z multikiem czy UL to pokarzą finanse bo zestaw UL do casta drogo wychodzi..UL rzeczywiście do tanich nie należy, ale nie trzeba od razu iść po bandzie. Trzeba założyć temat low budget UL:) pewnie coś fajnego się skompletuje bez urwania kieszeni. A zabawa przednia, gwarantuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Marcin nie ma sensu zakładać tematu low budget UL. Chyba sam wiesz że low budget przy pełnym komforcie to minimum 1500-1800 zł (101d podobno jest Avail ,Scorpion 1001,Pixy+ wędka ? ) UL rzeczywiście do tanich nie należy, ale nie trzeba od razu iść po bandzie. Trzeba założyć temat low budget UL:) pewnie coś fajnego się skompletuje bez urwania kieszeni. A zabawa przednia, gwarantuję! Edytowane 8 Stycznia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Marcin nie ma sensu zakładać tematu low budget UL. Chyba sam wiesz że low budget przy pełnym komforcie to minimum 1500 zł (101d podobno jest Avail ,Scorpion 1001 + wędka ? ) A high budget? 3-4K? Masz rację, tanio nie jest. Ale może być zawsze drożej:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) A to już temat rzeka Dobry pomysł.Można pomarzyć ?A high budget? 3-4K? Masz rację, tanio nie jest. Ale może być zawsze drożej:) Edytowane 8 Stycznia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zanim kolega rozkręci biznes, czego szczerze życzę, poproszę o przywitanie się na Forum w odpowiednim dziale. Taki mamy zwyczaj.wg mnie kolega się przywitał w odpowiednim dziale o godzinie 10.37 czyli ponad godzinę przed postem w tym wątku, a jerkabait nie notuje postów w dziale Cafe http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/page-88, w którym należy się witać, za to ja się nie przywitałem dotychczas co za chwilę nadrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jeśli teraz sie przywitasz ... to zaczynasz wszystko od początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Piotruś czy mi się wydawało czy przez moment był tu twój Top 10 przynęt Był, ale się rozmyśliłem. Czujny jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Czujny "Jak wściekły byk, jak chrabąszcz, jak gajowy, jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"! - BĘDĘ!!! " Kiler Był, ale się rozmyśliłem. Czujny jesteś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) multika do UL 1700 można kupić.... ale kijek??na pewno tańszy...wędzisko albo blank do casta UL..co polecicie Panowie i Panie....... już zrobione ..... :D :D Edytowane 8 Stycznia 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) ...proszę pisać Panowie a przede wszystkim Panie przez duże "P" A na początek ABU Revo LT6 raczej styknie i będzie taniej Edytowane 8 Stycznia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 No i Marcin narobiłeś w UL.Proszę teraz pomóż koledze Bo ja budżetowo nie pomogę multika do UL 1700 można kupić.... ale kijek??na pewno tańszy...wędzisko albo blank do casta UL..co polecicie panowie i panie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) ... kolejny czujny teraz czytaj mój "edit" Edytowane 8 Stycznia 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 multika do UL 1700 można kupić.... ale kijek??na pewno tańszy...wędzisko albo blank do casta UL..co polecicie panowie i panie.......Można taniej-Curado 51 używka 600 zł, szpulka avail, używkę można trafić za 300, magnetyk 130 zł.Kijek zmontowałem sam. Blank 200 zł, przelotki ok 50 zł,rękojeść z kory-0 zł, uchwyt fuji do 35 zł(zależy jaki wybierzesz)nicii lakier ok 70 zł. Potrzebny tylko czas , a jak to zrobić znajdziesz na tutejszym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Można taniej-Curado 51 używka 600 zł, szpulka avail, używkę można trafić za 300, magnetyk 130 zł.Kijek zmontowałem sam. Blank 200 zł, przelotki ok 50 zł,rękojeść z kory-0 zł, uchwyt fuji do 35 zł(zależy jaki wybierzesz)nicii lakier ok 70 zł. Potrzebny tylko czas , a jak to zrobić znajdziesz na tutejszym forum.i to mi się podoba....bo to mnie też dopadło kręcenie kijków.....przy budżecie 1700 to bym się zmieścił.... i z kijkiem ukręconym przez siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) 51E z Availem i magnetykiem bardzo dobrze znam . I z ciekawości od ilu gramów w miarę komfortowo startuje z takim blankiem ?Można taniej-Curado 51 używka 600 zł, szpulka avail, używkę można trafić za 300, magnetyk 130 zł.Kijek zmontowałem sam. Blank 200 zł, przelotki ok 50 zł,rękojeść z kory-0 zł, uchwyt fuji do 35 zł(zależy jaki wybierzesz)nicii lakier ok 70 zł. Potrzebny tylko czas , a jak to zrobić znajdziesz na tutejszym forum. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Prowokacja 2g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi