Olsztyniak Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam to i ja się podepne do tematu na ten rok mam w planie dać spokój szczupakom a na grubo zajmę się poszukiwaniem pięknych okoni i sandaczy czyli UL i ML zobaczymy jak będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Plan na ten rok, to pojerkować więcej, niż przez 2 wypady w roku I dopaść metrówkę, bo w zeszłym same "podkabany" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Mów za siebie w drugiej opcji:) a co do spotkania, to fakt - castingowcy łączmy się! Róbmy spotkania nie tylko na Brackiej w Warszawie, przecież @Bob1 ma nowy samochód to możemy pojeździć po kraju:)No pewnie. I to jest właśnie plan na 2016 i watek ponownie jest spójny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 fajnie by było..... Dzięki Panowie za rady, multika budżetowego wybiorę chyba ABU REVO LT6-L, jeszcze jak się uda go do łapki i pomacać to go biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 coś Wam się wątek rozłazi Właśnie planują spotkanie, a u mnie w planach doskonalenie technik rzutowych, i być na rybach kiedy tylko się da.Zakupów na razie nie planuję, ale casting to choroba, i jak się przytrafi jakaś okazja to polegnę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) choroba to mało powiedziane........ od października zeszłego roku dostałem do łapki multika i już po chłopie.... a ten multik Abu Revo LT LH też będzie dobry do UL bez wiekszego tuningu Edytowane 8 Stycznia 2016 przez biker1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To się spotkamy .Marcin wiem że Cardiff 51SDC Remka to rekord świata.Ale czym innym mnie zaskoczysz Oj to się musimy spotkać, to Ci pokażę. Kilku dobrych stałoszpulowców przy mnie musiało zacisnąć zęby:) moźna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Z LT (LH-to oznaczenie tylko, że lewa ręka) lata dalej 3g niż ze SteezaSV Edytowane 8 Stycznia 2016 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To się spotkamy .Marcin wiem że Cardiff 51SDC Remka to rekord świata.Ale czym innym mnie zaskoczysz Dokładnie, spotkamy się, pogadamy, porzucamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 dzięki...... Z LT (LH-to oznaczenie tylko, że lewa ręka) lata dalej 3g niż ze SteezaSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Czyli mimo wszystko temat zeszedł na UL Edytowane 8 Stycznia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) To się spotkamy .Marcin wiem że Cardiff 51SDC Remka to rekord świata.Ale czym innym mnie zaskoczysz Cardiff taki dobry w odległości:)?. Oj chciałbym go chciał...i tak samo nieosiągalny, może kiedyś go znajdę Edytowane 8 Stycznia 2016 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Nie tylko ty . Cardiff taki dobry w odległości:)?. Oj chciałbym go chciał...i tak samo nieosiągalny, może kiedyś go znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Czyli mimo wszystko temat zeszedł na UL Czasami trzeba puścić wodze tematu:) dyskusja przednia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 no ale na 2016r z ruchomą szpulą ..... spotkanie prawie obgadane i temat spotkania też............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 UL czy nie UL to w dalszym ciągu ruchoma szpula:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Temat obgadamy Teraz została tylko kwestia spotkania.Ale na pewno to już moderatorzy ogarną no ale na 2016r z ruchomą szpulą ..... spotkanie prawie obgadane i temat spotkania też............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) UL czy nie UL to w dalszym ciągu ruchoma szpula:)Jasne ze ruchoma, w stałej co to za filozofia- wymach i rzut, ślepy i głuchy to potrafi.Tutaj sztuką jest zgrać zestaw, by wszystko wspólnie działo.Tam założysz kręcioł wielkości 4000 do kija do 15 gr i rzucisz, w drugą stronę tak samo, w baitcastingu ten numer nie przejdzie.I jeszcze różne techniki rzutu i ich doskonalenie, aby nie ominąć żadnych miejscówek, aby podać przynętę tam gdzie inni myślą ze się nie da. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez proraf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Jasne ze ruchoma, w stałej co to za filozofia- wymach i rzut, ślepy i głuchy to potrafi.Tutaj sztuką jest zgrać zestaw, by wszystko wspólnie działo.Tam założysz kręcioł wielkości 4000 do kija do 15 gr i rzucisz, w drugą stronę tak samo, w baitcastingu ten numer nie przejdzie.I jeszcze różne techniki rzutu i ich doskonalenie, aby nie ominąć żadnych miejscówek, aby podać przynętę tam gdzie inni myślą ze się nie da.i to wszystko przede mną........ :D Edytowane 8 Stycznia 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 I dla tego nie kombinuj z tuningowaniem LT6. Na początek wystarczy ogarnięcie wersji fabrycznej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wszystko łącznie z wydatkami Ale warto i to wszystko przede mną........ :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Jasne ze ruchoma, w stałej co to za filozofia- wymach i rzut, ślepy i głuchy to potrafi.Tutaj sztuką jest zgrać zestaw, by wszystko wspólnie działo.Tam założysz kręcioł wielkości 4000 do kija do 15 gr i rzucisz, w drugą stronę tak samo, w baitcastingu ten numer nie przejdzie.I jeszcze różne techniki rzutu i ich doskonalenie, aby nie ominąć żadnych miejscówek, aby podać przynętę tam gdzie inni myślą ze się nie da.Tylko czasem staje się to sztuką dla sztuki. Walką z wiatrem, deszczem i 3 gramowym wobkiem. Łapa przymarza do metalowego polika multika przy -1. Woda z linki też nie grzeje.Ja tak jak w zeszłych latach. Stała do 30-40 g. , multik od 30-40 w górę. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Temat obgadamy Teraz została tylko kwestia spotkania.Ale na pewno to już moderatorzy ogarną Ogarniemy. Fajnie, że jest nas coraz więcej kręcących szpulką Aż serce rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Tylko czasem staje się to sztuką dla sztuki. Walką z wiatrem, deszczem i 3 gramowym wobkiem. Łapa przymarza do metalowego polika multika przy -1. Woda z linki też nie grzeje.Ja tak jak w zeszłych latach. Stała do 30-40 g. , multik od 30-40 w górę.@Godski, ty już zahartowany jesteś w bojach, więc nie ma co marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 wybór padł jednak na Abu Revo LT ......... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi