godski Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 @Godski, ty już zahartowany jesteś w bojach, więc nie ma co marudzić Jestem , jestem. 3 dni przed Sylwestrem jak lodołamacz ruszaliśmy na toniowe szczupaki przy -8 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 wybór padł jednak na Abu Revo LT ......... ;)Tylko sprawdź, czy czasem tarcza hamulca nie jest w smarze, @Meme miał kiedyś taki przypadek:) siper multik, jak za te pieniądze nada się nia początek do UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Godski .Słyszałem że jesteś expertem w castingu Grudzień Praktycznie koniec 2015 .6 maniaków łącznie ze mną łapało na J.Drużno.Mróz plećki i przelotki marzły.Moje Ryogi mało mi nie odmroziły rąk.Ale zabawa z łapania i ryby były.Trzeba być twardym a nie "miętkim" Tylko czasem staje się to sztuką dla sztuki. Walką z wiatrem, deszczem i 3 gramowym wobkiem. Łapa przymarza do metalowego polika multika przy -1. Woda z linki też nie grzeje.Ja tak jak w zeszłych latach. Stała do 30-40 g. , multik od 30-40 w górę. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) kolega sprzedający sprawdzi......... kijka zmontuję i zobaczymy na co mnie stać ;)nad wodą Edytowane 8 Stycznia 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 LT to dobry wybór i w standardzie dobrze sobie poradzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 jeszcze tylko odpowiednio wykorzystać jego mozliwości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 jeszcze tylko odpowiednio wykorzystać jego mozliwości..... Poradzimy, pokażemy, będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) LT to dobry wybór i w standardzie dobrze sobie poradziJak pisałem wcześniej... LT6 Edytowane 8 Stycznia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jak pisałem wcześniej... LT6lepszy?......pewnie i tak jak choroba cast postepuje dalej to pewnie i będą i lepsze multikimi się marzy T3 AIR ale cena jeszcze nie w zasięgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Lepszy. Wersja poprawiona przez producenta. Słyszałem o jakichś niedomaganiach LT. Ja z LT6 nie mam do czego się przyczepić Edytowane 8 Stycznia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 zobaczę nad wodą jak się zachowuje.kijka jeszcze dobiorę i zmontuję na testy...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A ja w tym roku wracam do szpuli stałej, wyprzedałem prawie cały sprzęt castingow.Generalnie nie obraziłem się ale, z uwagi na fakt że koszty związane z castem są znacznie wyższepo podliczeniu ub. roku okazało się że na same plecionki poszło z 1000 zł. powracam do stałki. Ja castingiem łowiłem wszystko, kropki, kluchy, oksy, paje, zedy.Po tym sezonie 2016 jak mi się nie spodoba stała to w przyszłym znowucasting w grę wejdzie, chociaż nie wiem czy Ul.Pozdrawiam casterów,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Z ciekawością poczytam podsumowanie Twoich doświadczeń/wniosków w 2016/2017 Powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Wracając do tematu, ktoś się czai na kropki w tym sezonie? Jeżeli tak, to z czym się na nie wybiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A ja dumam na xzoga taka-g 66 7kg.a to wszystko przez pytanie o kij do 120 gr. A miałem już dać luz hehe.Możecie polecić kogoś kto ukreci kije oczywiście w casta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Właśnie te kropki . Ja zaczynam od połowy marca -co myślicie o MB FX73 SV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Mb hmmm tego nie wiem ale mi a kropki sprawdzał się idealnie abu LTz dobrym patykiem miotał piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Czy Phenix Elixir (240cm, do 7g) nie będzie za słaby i delikatny na kropki? (sparowany właśnie z ABU LT6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A ja dumam na xzoga taka-g 66 7kg.a to wszystko przez pytanie o kij do 120 gr.A miałem już dać luz hehe.Możecie polecić kogoś kto ukreci kije oczywiście w casta.Wyślę Ci priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Właśnie te kropki . Ja zaczynam od połowy marca -co myślicie o MB FX73 SV ?Poradzi sobie na pewno. Też o nim myślałem pod kropasy w wersji FX68+SVspool ale jednak będzie coś innego. Uparcie poluje na CC51S lub CardiffDC. T3 Air nie podszedł mi tylko wizualnie;p. Bob - a dlaczego ma nie dać rady pstrągom? Do kija bardziej bym przypasował rodzaj i wagę przynęt oraz warunki. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Nie wiem dla czego? po prostu nie znam i nie czuję tematu... 'kropowania" to pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Ja za tydzień zwiedzę Bóbr za kropkami, ale pod koniec lutego może tam wrócę i obejrzę Twoje Revo LT6. PS Biorę Curado51 z availem i Lamiglasa 8lb Edytowane 9 Stycznia 2016 przez minecjusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja,Maniek1972,BOB1,Mottle i Novis mamy plan w okolicach J.Góry .Jak by co to priv . Wracając do tematu, ktoś się czai na kropki w tym sezonie? Jeżeli tak, to z czym się na nie wybiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Nawet mi nie wspominaj o Cardiff DC bo mi się ciary robią Tego nigdzie nie ma w rozsądnych piniądzach Poradzi sobie na pewno. Też o nim myślałem pod kropasy w wersji FX68+SVspool ale jednak będzie coś innego. Uparcie poluje na CC51S lub CardiffDC. T3 Air nie podszedł mi tylko wizualnie;p.Bob - a dlaczego ma nie dać rady pstrągom? Do kija bardziej bym przypasował rodzaj i wagę przynęt oraz warunki. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A mnie nie podchodzi okrąglak , coś w niskim profilu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi