minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Marcin czekałem do 13:30 a potem poszedłem odsypiać nockę.....może jutro z rana szybki wypadzik do Orzechowa na Wartę w miejsca znane mi z dzieciństwa..... dość odludne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Chętnie bym już postrzelał z casta na rzeczkach a zestawu jeszcze nie ma tego co chcę. I to jest najbliższy plan w tym 2016, zacząć cześciej wybierać się na pstrąga z castem UL i coś dobrać z uzbrojenia co będzie mnie satysfakcjonowało, puki co nie mogę się zdecydować bo za bardzo aktualnie nie ma nic nowego:) lub nieosiągalne. Spin na szczęśnie wiem jaki do 10Ib niebawem go sprowadzę DaiwaSilverCreek i korba jest Cardiff2000HGS, cast może 6Ib ale lepiej 8/10Ib. Spin pięknie klasycznie będzie się prezentował. Niby jest T3Air,SSAir,LT,nowy Aldek...ale, zawsze mam jakieś ale;). Jeszcze się zastanawiam czy cast w designie klasycznym jak spin czyli korek,drewno,złoto,srebro,zieleń..;p i CC/Cardiff(sorry rothen;)) czy multik typu ferrari, tuning HS, kij w piance i karbonie. Jak dziecko szczerze się rozpisałem i jaram się tym:p Jeszcze jestem w trakcie tuningowania IP79 i Lin10 - co poniektórzy stukną się w czoło do czego się posunąłem, ale to już w innym wątku niebawem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Co można poddać tuningowi w Megabass-ie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Na 2016 w realizacji castingowy travel ML pod "Street Fishing" - czeka mnie jeszcze więcej łowienia w krótszym wymiarze czasowym, to niestety moje realia do zmierzenia się w W-wie. Ponadto 2 x Skandynawia (muszę to dobrze zaplanować) i powrót do UL w spinie . Pozdrawiam O przepraszam, chyba wątek pomyliłem - myślałem, ze jestem w planach na 2016 - ruchoma szpula. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez slava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Co można poddać tuningowi w Megabass-ie?Cenę!!ale wtedy to już nie będzie to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Chętnie bym już postrzelał z casta na rzeczkach a zestawu jeszcze nie ma tego co chcę. I to jest najbliższy plan w tym 2016, zacząć cześciej wybierać się na pstrąga z castem UL i coś dobrać z uzbrojenia co będzie mnie satysfakcjonowało, puki co nie mogę się zdecydować bo za bardzo aktualnie nie ma nic nowego:) lub nieosiągalne. Spin na szczęśnie wiem jaki do 10Ib niebawem go sprowadzę DaiwaSilverCreek i korba jest Cardiff2000HGS, cast może 6Ib ale lepiej 8/10Ib. Spin pięknie klasycznie będzie się prezentował. Niby jest T3Air,SSAir,LT,nowy Aldek...ale, zawsze mam jakieś ale;). Jeszcze się zastanawiam czy cast w designie klasycznym jak spin czyli korek,drewno,złoto,srebro,zieleń..;p i CC/Cardiff(sorry rothen;)) czy multik typu ferrari, tuning HS, kij w piance i karbonie. Jak dziecko szczerze się rozpisałem i jaram się tym:p Jeszcze jestem w trakcie tuningowania IP79 i Lin10 - co poniektórzy stukną się w czoło do czego się posunąłem, ale to już w innym wątku niebawem...Ja-jak 'strzelam z casta' to nie zawsze uda mi się powstrzymać od inwektyw... portfelowi też się to nie podoba! Edytowane 9 Stycznia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) OkW końcu zadam pytanie o rozumienie komfortu i odległości przy 2-5 gramów bo tak rozumiem UL.U mnie to 10-20metrów w porywach może do 25m przy tych gramaturach.Chyba na Żarnowcu konkurs rzutowy z UL zrobimy Nieśmiało napiszę jeszcze o Morrum 1601/SX,C/u mnie tylko buda już została a cztery łożyska zostanądołożone na Rybomani/w sobotę /Tomek rzuca się sporo dalej inaczej zostałbym przy korbie A na 2016 chciałbym więcej czasu na plażę i trotylle poświęcić.Kijek czeka na multik/na wiosnę się zacznie/ Edytowane 9 Stycznia 2016 przez gaweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Czy Phenix Elixir (240cm, do 7g) nie będzie za słaby i delikatny na kropki? (sparowany właśnie z ABU LT6) Mam tego kija sparowanego z CC51S na availu i magnetyku . Jest THE BEST .Kropy na Bobrze trzęsą się na jego widok . Daje radę i z Twoim Abu jest to lux zestaw na pstrąga . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Piotrek jedziesz oczywiście w następny weekend postraszyć kropki. Jacek miał się z Tobą skontaktować e tej sprawie Edytowane 9 Stycznia 2016 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Mam tego kija sparowanego z CC51S na availu i magnetyku . Jest THE BEST .Kropy na Bobrze trzęsą się na jego widok . Daje radę i z Twoim Abu jest to lux zestaw na pstrąga .Noooo, jak ja lubię takie dobre wiadomości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Piotrek jedziesz oczywiście w następny weekend postraszyć kropki. Jacek miał się z Tobą skontaktować e tej sprawie Kontaktował się i oczywiście że jadę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Chyba na Żarnowcu konkurs rzutowy z UL zrobimy Nieśmiało napiszę jeszcze o Morrum 1601/SX,C/u mnie tylko buda już została a cztery łożyska zostanądołożone na Rybomani/w sobotę /Tomek rzuca się sporo dalej inaczej zostałbym przy korbie A na 2016 chciałbym więcej czasu na plażę i trotylle poświęcić.Kijek czeka na multik/na wiosnę się zacznie/ Trotki morskie na casta? To chyba rzadkość, nie? Wszyscy do tego podchodzą ze spinem. Napisz więcej, jaki kij, młynek widzisz pod takie łowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Chętnie bym już postrzelał z casta na rzeczkach a zestawu jeszcze nie ma tego co chcę. I to jest najbliższy plan w tym 2016, zacząć cześciej wybierać się na pstrąga z castem UL i coś dobrać z uzbrojenia co będzie mnie satysfakcjonowało, puki co nie mogę się zdecydować bo za bardzo aktualnie nie ma nic nowego:) lub nieosiągalne. Spin na szczęśnie wiem jaki do 10Ib niebawem go sprowadzę DaiwaSilverCreek i korba jest Cardiff2000HGS, cast może 6Ib ale lepiej 8/10Ib. Spin pięknie klasycznie będzie się prezentował. Niby jest T3Air,SSAir,LT,nowy Aldek...ale, zawsze mam jakieś ale;). Jeszcze się zastanawiam czy cast w designie klasycznym jak spin czyli korek,drewno,złoto,srebro,zieleń..;p i CC/Cardiff(sorry rothen;)) czy multik typu ferrari, tuning HS, kij w piance i karbonie. Jak dziecko szczerze się rozpisałem i jaram się tym:p Jeszcze jestem w trakcie tuningowania IP79 i Lin10 - co poniektórzy stukną się w czoło do czego się posunąłem, ale to już w innym wątku niebawem...z przyjemnością czyta się takie wpisy, nie ma to jak pasja;-) Czekam na te dwa MB, jak je zrobisz. IP79 będzie czerrrrwony?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Może tak może nie.... Początkowo miałem wywalać ten spust czerwony i dać black. Jak już będą gotowe to podeślę fotki na sucho i przy kiju. Ta cała zabawa uczy cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Trotki morskie na casta? To chyba rzadkość, nie? Wszyscy do tego podchodzą ze spinem. Napisz więcej, jaki kij, młynek widzisz pod takie łowienie?To może ja, nie mam zbyt wiele okazji , ale jak się trafi, to Morethan BRANZINO 85 MB 8- 35g i kręciołek Metanium XT. Zdziwił byś się ile z tego leci. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Pewnie @Gaweł też coś dorzuci od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Trotki morskie na casta? To chyba rzadkość, nie? Wszyscy do tego podchodzą ze spinem. Napisz więcej, jaki kij, młynek widzisz pod takie łowienie?Tak to prawda,rzadkość.Łowiłem na początku Daiwą Samurajem z ABU C3 5501 ale po odstrzeleniu paru przynęt przyszedł czas na Metanium Mg DC.I było bardzo dobrze/znaczy się daleko/.Teraz czekam na Exsence Dc,do tego jest Berkley Air Buzz Ramsey/2,90,do 21g/Wiosną się zacznie/od marca/ Będzie najprawdopodobniej zlot/warsztatowo-towarzyski/ castingowców w 2 połowie kwietnia-Trotylla Cast/Orłowo lub Górki Zachodnie/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Były kropy, trotki, a nikt nie czai się na pajki?!? Jakieś plany na porządny szczupakowy/jerkowy kij/zestaw? Osobiście cały czas myślę, czy taka Xzoga 8kg by mi się nie przydała (dzięki @Bob1, nagadałeś mi i teraz jest jak z tymi głupimi muzyczkami z reklam, nie mogę tego ze łba wyrzucić;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Więc, aby jeszcze bardziej ubogacić formę melodyczną, pląsającą w Twojej głowie, dodam opinię Rafała @dabek111 (bardzo cenie jego wiedzę i kunszt w kręceniu kijków i właśnie zogę8 jego autorstwa testowałem) : ... blank Xzoga8 jest marny pod jerkowanie, jest skonstruowany do innych metod :D !!! I co teraz ? gra muzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A jakie dokładnie oznaczenie ma ten blank Xzoga8 , bo się gubię w ilości rodzajów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Taka G 60 8kg, tak to chyba idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Więc, aby jeszcze bardziej ubogacić formę melodyczną, pląsającą w Twojej głowie, dodam opinię Rafała @dabek111 (bardzo cenie jego wiedzę i kunszt w kręceniu kijków i właśnie zogę8 jego autorstwa testowałem) : ... blank Xzoga8 jest marny pod jerkowanie, jest skonstruowany do innych metod :D [emoji14] !!! I co teraz ? gra muzyka?Waść raczysz rozszerzyć wypowiedź, dlaczego się nie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) To dla mnie wiekopomna chwila, pierwszy raz odzywam się w tym dziale. Dostałem nową robotę i pierwsza myśl... "Casting confirm", więc w tym sezonie zacznę. Zbuduję coś do ~30g z myślą o łososiu, szczupaku, seabassie i żebym w Polsce, jeśli powrót nastąpi, mógł pomajtać za sandaczami w mojej podkaliskiej kałuży. Na dniach będę się orientował w sprawie blanku w FA, co to multika, wiele pochlebnych słów czytałem nt. tatulii jdm i ją klepnę. Brud w bród. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Dawido 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Waść raczysz rozszerzyć wypowiedź, dlaczego się nie nada?Moim zdaniem, absolutnie się "nada" i pod każdym względem mi pasuje ( i skończy się na tym, że i ja kiedyś sobie ją zamówię u Rafała). Natomiast cytuję jego opinie, aby tak po koleżeńsku "ułatwić" decyzję. Po szczegóły uzasadnienia odsyłam do dąbka (podać numer na priv?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Moim zdaniem, absolutnie się "nada" i pod każdym względem mi pasuje ( i skończy się na tym, że i ja kiedyś sobie ją zamówię u Rafała). Natomiast cytuję jego opinie, aby tak po koleżeńsku "ułatwić" decyzję. Po szczegóły uzasadnienia odsyłam do dąbka (podać numer na priv?)No mi się też tak właśnie zdaje. wiele osób twierdzi, że ta siódemka którą mam też jest kiepska pod jerki, ale... mi bardzo pasuje i basta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi