MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 ...bubu ?Bubu jak cholera Panie Robercie. Jak cholera;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Za późno- kręciołek już w drodze i komponenty na wędkę też już zamówione. Najczęściej jednak będę łowił tym zestawem na przynęty w przedziale 20-50gram. Albo się zrażę do baitcasta albo się dozbroję To jest jeszcze jedno rozwiązanie- do Zogi dokup inny , bardziej przystosowany multiplikator, a do T3 SV odpowiedni kijek, i ogarniesz pełen zakres Twoich przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 droga zabawa - wędka się kręci, multik dopiero pakuje a już trzeba kupić kolejne zabawki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 droga zabawa - wędka się kręci, multik dopiero pakuje a już trzeba kupić kolejne zabawki Ktoś już chyba Cię o tym fakcie wcześniej powiadomił, że tak to właśnie wygląda;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 wspominali...nie wierzyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 wspominali...nie wierzyłemWidzisz, a nikt nie chciał zadać Ci kłamu, tak to po prostu jest i koniec kropka. Najpierw zrób wodowanie pierwszego zestawu i daj znać koniecznie, jak poszło. Potem zastanowimy się, co dalej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wiedziałem, ze casting wciągnie mnie na tyle głęboko, ze zaczne wyprzedawać sprzęt spiningowy, który miał mieć u mnie dożywocie No i za chwile na giełdzie wyladuje zapasowa Stelka, aby uzbierało sie na kolejny multik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Masz Stelkę? ja w spinie miałem Daiwa GS8 i to był mój max. A teraz w cascie mam ... jakieś tam to tamto "trochę" droższe od GS Świat (lub ja) zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Mam 3 Stelki No ale 2 zostaną juz na pewno na zawsze na dożywocie! Chyba, ze... Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 "...Ehhh " - no właśnie wszystko przez to Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 U mnie plan jest prosty. Nic nie kupować :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 U mnie plan jest prosty. Nic nie kupować :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkaNo co ty, wiem że masz tego towaru sporo ale rok jest długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No co ty, wiem że masz tego towaru sporo ale rok jest długi Nastąpiło nasycenie Dopuszcza się ew ruch jeden kij za drugi. Nic poza tym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nastąpiło nasycenie Dopuszcza się ew ruch jeden kij za drugi. Nic poza tymCzyli jednak, ja mam tak samo właśnie podmieniam sprzęt za sprzęt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Masz Stelkę? ja w spinie miałem Daiwa GS8 i to był mój max. A teraz w cascie mam ... jakieś tam to tamto "trochę" droższe od GS Świat (lub ja) zwariował Za czasów spina jak usłyszałem o kijach robionych na zamówienie - popukałem się koledze w głowę.Przecież tyle tego jest, w sklepach, w necie - wszystko czego chcesz!Jak powiedział koszt wykonania /1000zł/ nie powiedziałem nic - zatkało mnie. W cast wszedłem rok temu.Mam 3 kije castingowe, 2 multiki + 1 w drodze.Jedzie Zillion, wartość ponad 1000zł - właśnie przekroczyłem granice rozsądku Cast po prostu taki jest! To przecież nie nasza wina! U mnie plan jest prosty. Nic nie kupować :-) Słusznie! Czas łowić nie kupować Ja się mocno ograniczyłem w przynętach - na rzecz zilliona o którym od dawna marzyłem Edytowane 2 Lutego 2016 przez Drac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Będziesz zadowolony z nowego nabytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 1000zł granica rozsądku - dobre haha;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) 1000zł granica rozsądku - dobre haha;)Pierwsza granica rozsądku..... :D a jutro jadę do Sergiusza po blank i komponęty pod moje Abu....... ;) Edytowane 2 Lutego 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja w tym roku zaplanowałem połowić trochę grubiej do 120g. Multik już umówiony, a kij, no właśnie i tu mały dylemat Pewnie pomacam na Rybomani i podejmę decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No i blank jest S782 - MHX..... Komponęty są więc trzeba składać i kręcić......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Czaro73Możesz zdradzić jaki multik wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 U mnie plany 2016 częściowo dobiegają końca, kijek się suszy.......... :D jak na pierwszy raz całkiem fajnie wyszło..... moje Abu ma już swój kijek.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Miał być nisko-profilowy ,ale się trafił od znajomego ABU Morrum 3600C -wolałbym na lewą,ale doszedłem do wniosku,że prawego też szybko opanuję(już po sesji treningowej nawet fajnie to lata...).Jaką może mieć wartość?stan techniczny bdb,wizualny także bez zastrzeżeń w woreczku bez paragonu i pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 W nowym sezonie planuje skompletować pierwszy zestaw castingowy na łódkę.Przeznaczonie szczupak na lekko 7-10g + gumiak 4".Jako że bardzo lubię kije/blanki st.croix z pewnością będzie to elitka do 18g i młynek niskoprowilowy najlepiej Steez SV.Cały zestaw wagowo wypada obiecująco (250g) lekko 40% lżejszy niż aktualny ze stałą szpulą.Co sądzicie o takim zestawie pod w/w zastosowanie.Czy komfort łowienia( lekkość zestawu,prezentacja przynety,porecznosc ) zwiększy się w porównaniu do klasycznego zestawu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Czaro73Możesz zdradzić jaki multik wybrałeś?CześćMój wybór ( po paru rozmowach + szukaniu w necie ) padł na ABU Revo Toro NaCl 51.A kij, dopiero po Rybomani podejmę decyzję.Pozdr Czaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi