cabage Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 W internetach ciężko znaleźć info choćby w języku angielskim nie wspominając o polskim Czy ktoś z forumowiczów używa/używał kijaszków przedstawionych wyżej. Chciałbym wzbogacić swoją kolekcję o któryś z przedstawionych modeli w celu pogoni za okoniem pod przynęty na główkach jigowych od 1 do 2,5 max 3g + gumeczka 3,5cm .Każde info mile widziane dotyczące np: czucia prowadzonej przynęty, pracy pod rybą,szybkości przy podbiciu itd Po rozmowie z @bazylos wiem że Yamaga Blanks Blue current byłby ideałem ale "trochę bardzo" wykracza to poza mój budżet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, Sam chce nabyć ten Major Craft Fine Tail FTS-B542UL jakbyś zamawiał to możemy zamówić razem. Na multiplikatorze stworzyłem podobny wątek raczej mało osób ma kijki tego typu. Prezentują się ładnie z tego co oglądałem na youtubie daja radę. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez BUBUATQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Także jestem zainteresowany XUL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Panowie piszcie jak coś namierzycie , chętnie dołączę do zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) ja mam nextinio 632 xul,kijek bardzo fajny ale 3 gramy to juz maximum jego mozliwosci jesli chodzi o podbijanie,mi najlepiej sie lowi na mirojigi w granicach grama ,czy tez mikro jaskolki na glowkach 1-2 gr ,kijek bardzo delikatny za to odczucia z holu jakiejs wiekszej rybki(wiekszej to znaczy juz takiej okolo 40 cm ) bardzo fajne Edytowane 8 Stycznia 2016 przez robertd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wygląda interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 miałem Majocrafta Traparę XUL, to taka tańsza wersja wspomnianych w tytule, bardzo fajny ale jak pisał robertd, tylko ultra lekkie przynęty, przed wyprawami na ryby ważyłem uzbrojone gumy i woblery aby wiedzieć czy za bardzo nie przekraczam cw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Tą co ja chcę kupić jest w amazonie (http://www.amazon.com/Major-Craft-FTS-B542UL-Stream-Category/dp/B00JLADYY4) Tu jest link do całej serii tych kijków: http://www.majorcraf...=cover/finetail Edytowane 18 Stycznia 2016 przez MarcinZet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Także jestem zainteresowany XUL.Wykonanie baitcastngowe z tego co widzę tylko dla UL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 miałem Majocrafta Traparę XUL, to taka tańsza wersja wspomnianych w tytule, bardzo fajny ale jak pisał robertd, tylko ultra lekkie przynęty, przed wyprawami na ryby ważyłem uzbrojone gumy i woblery aby wiedzieć czy za bardzo nie przekraczam cw Jakie gramowo obsługiwał przynęty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Udało się kupić Yamagę Blue Current 68II 3lb. Do paproszenia IDEAŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Wrzuć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzisiaj małe zakrapianie po chorobie , trzeba się odtruć po antybiotykach . Jutro postaram się coś ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 może znajdzie się jakiś krajowy dystrybutor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Złoty Karaś w rozmowie prywatnej chwalił się że będą mieli Major Crafta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czy jest w ogóle mozliwość w pracowniach w PL zrobić kij a'la Nextino 0,5-2 CW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czy jest w ogóle mozliwość w pracowniach w PL zrobić kij a'la Nextino 0,5-2 CW ? Można próbować na Phenix Mirage MF501-1-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 To ma być kij głównie pod mormyszki i wolframy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 To chyba nie ten dział. Z ruchomą szpulą pod mormyszki to.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Tośmy się pośmiali Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 To z multiplikatora ma latać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Ze stałą szpulą Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ktoś coś opowie o Area Category ? http://www.majorcraft.co.jp/english/catalogue/brand.jsp?mode=cover/finetail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Idz się wyśpij, piszesz w dziale o castingu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Faktycznie dopiero teraz zauważyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi