Skocz do zawartości

Daiwa Certate 2016

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki za zdjecia Przemek.

Widac, ze w koncu zrobili kablak dostepny dotad tylko dla Exista.

Za to DUZY plus.

Ksztaltu nie komentuje. Szpula kojarzy mi sie z rycerskim helmem i widze ze ma ten nowy system hamulca z Exista 15.

W zdjeciach gotowego kolowrotka brakuje mi tego rozwiazania, ktore bylo w zapowiedziach - nowatorskie rozwiazanie korpusu kolowrotka. A moze schowalo sie pod warstwami lakieru i engine plate ?

;)

"HD model is to expand the possibilities of CERTATE, it promises a powerful fishing.
It conceals the power to dress orientation without flinching even heavyweights unexpected.
Since its lineup in primary CERTATE, re-appeared in HD model through a time of more than 10 years.
Its power potential, what further increased, only adopted monocoque body structure in the HD model.
A monocoque body, and abolished the traditional structure that consists of a body and body cover,
New structure that embeds the gear in a single body. Thus, we succeeded in increasing the strength and air tightness at the same time.
It is a completely new shape, which is designed to fully asymmetric,
Defeat the common sense of the reel structure, thereby feeling the arrival of a new era."

Witam

Ten niedawno rozpoczety rok - 2016, przyniesie nowy model w gamie kolowrotkow Daiwy.

Daiwa Certate 2016 .

Nie wiem, czy juz byly publikowane jakies zdjecia na forum, ja natknalem sie na te ponizej wstawione.

Szczegolne zainteresowanie wzbudza nowe rozwiazanie korpusu. Chyba ktos w Daiwa JAPAN nie moze spac po nocach i kombinuje :)

Nie cytujemy zdjęć!!!

Tak to już jest na tym świecie, że trendy wyznacza najlepszy żeby pozostali mogli robić coś ;)

Edytowane przez mario

Daniel czy będziemy oglądać Twoja ceratę 2016 w Szwecji?  :D Bo może właśnie to jest to?

Hahaha daj Boże...dalej mi się kotłuje w głowie i tego "czegoś" jeszcze nie znalazłem...choć już chyba bliżej niż dalej ;)

Szczerze,to nawet mi się podoba...mimo szpuli o kształtach suszarki do sałaty.