hasior Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie,tak w korpusie bankowo jakaś "dupka" dojdzie be kształty Vanstalowskie to chyba zbyt wczesne były mozna rezerwowac też http://www.masuhei.jp/products/list.php?category_id=9 Edytowane 13 Stycznia 2016 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Panowie,tak w korpusie bankowo jakaś "dupka" dojdzie be kształty Vanstalowskie to chyba zbyt wczesne były Przeczytali na JB że kształt się nie podoba i trochę zmienili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 nie ma już R-ki z normalnym przełożeniem, koniec epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 tutaj trochę taniej http://www.digitaka.com/list.php?category=1&item=16+New+CERTATE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzieki za zdjecia Przemek. Widac, ze w koncu zrobili kablak dostepny dotad tylko dla Exista. Za to DUZY plus. Ksztaltu nie komentuje. Szpula kojarzy mi sie z rycerskim helmem i widze ze ma ten nowy system hamulca z Exista 15.W zdjeciach gotowego kolowrotka brakuje mi tego rozwiazania, ktore bylo w zapowiedziach - nowatorskie rozwiazanie korpusu kolowrotka. A moze schowalo sie pod warstwami lakieru i engine plate ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 z tym ażurem, to przesadzili, tak dwa razu za gęsto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Mnie się podoba, bardziej niż nowe Stellki i zwykłe TP. Ale i tak kupię następne Shimano Kolejnego TPSW Edytowane 14 Stycznia 2016 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Coraz bardziej mi sie podoba Moze te wciecia w szpuli nie najwyzszych lotow, ale generalnie lepij niz sie tego spodziewalem po pierwszych zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naum777 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Będzie nie gorszy niż 13. I na 100% nie gorszy niż 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A mnie się padoba, i te wcięcia som ładne BIEREM W CIEMNOzh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 i co z tym korpusem, bo nie bardzo kumam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) http://www.daiwa.com/global/ja/fishingshow/2016ss/certate/index.html już wiadomo co z tym body chyba, modele 3500 + Edytowane 15 Stycznia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 http://www.daiwa.com/global/ja/fishingshow/2016ss/certate/index.html już wiadomo co z tym body chyba, modele 3500 + A beda modele 3500/4000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) http://www.daiwa.com/global/ja/fishingshow/2016ss/certate/lineup.html w wersji HD i przełożeniem H Edytowane 15 Stycznia 2016 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 No no... chyba sie zastanowie nad taka 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 meterek nawija, to u nich chyba raczej do Light Jigging Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Te wersje sh 3500 i 4000 fajnie wyglądają bez tych srubek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Daniel czy będziemy oglądać Twoja ceratę 2016 w Szwecji? Bo może właśnie to jest to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 "HD model is to expand the possibilities of CERTATE, it promises a powerful fishing.It conceals the power to dress orientation without flinching even heavyweights unexpected.Since its lineup in primary CERTATE, re-appeared in HD model through a time of more than 10 years.Its power potential, what further increased, only adopted monocoque body structure in the HD model.A monocoque body, and abolished the traditional structure that consists of a body and body cover,New structure that embeds the gear in a single body. Thus, we succeeded in increasing the strength and air tightness at the same time.It is a completely new shape, which is designed to fully asymmetric,Defeat the common sense of the reel structure, thereby feeling the arrival of a new era." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Witam Ten niedawno rozpoczety rok - 2016, przyniesie nowy model w gamie kolowrotkow Daiwy.Daiwa Certate 2016 . Nie wiem, czy juz byly publikowane jakies zdjecia na forum, ja natknalem sie na te ponizej wstawione. Szczegolne zainteresowanie wzbudza nowe rozwiazanie korpusu. Chyba ktos w Daiwa JAPAN nie moze spac po nocach i kombinuje Nie cytujemy zdjęć!!! Tak to już jest na tym świecie, że trendy wyznacza najlepszy żeby pozostali mogli robić coś Edytowane 15 Stycznia 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Daniel czy będziemy oglądać Twoja ceratę 2016 w Szwecji? Bo może właśnie to jest to?Hahaha daj Boże...dalej mi się kotłuje w głowie i tego "czegoś" jeszcze nie znalazłem...choć już chyba bliżej niż dalej Szczerze,to nawet mi się podoba...mimo szpuli o kształtach suszarki do sałaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naum777 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi