Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Kompletne informacje o nowej "ceracie" zebrane w jednym miejscu : Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Guzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Tu jeszcze można trochę oko pocieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldn Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 No cóż. Rzeczywiście wygląda na to, że dla miłośników R-ek z normalnym przełożeniem nie pozostaje nic innego, jak dopłacić jak za zboże 150 USD i brać Morethana. Szkoda .... tych dolarów oczywiście :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 ta HD, to musi być jakaś wyciągarka dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ciekawe jakiej wielkosci przynety taka HD4000 wytrzyma rzutowo/prowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie znam się na rozmiarówce daiwy,stąd moje pytanie do Was.Czy body w modelu 2508PE ,jest takie samo jak w 2510RPE-H ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie znam się na rozmiarówce daiwy,stąd moje pytanie do Was.Czy body w modelu 2508PE ,jest takie samo jak w 2510RPE-H ?? Nie.Literka R oznacza, ze 2510RPE-H ma body od 3000 . Zatem i przekladnie od 3000. A rotor od 2500. Do tego ma wyzsze przelozenie. To wnosi literka H. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek3b Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Nie.Body w modelu 2510RPE-H jest jak w Certate 3000 a w 2508PE jak w Certate 2500.Daniel był szybszy. Edytowane 2 Lutego 2016 przez leszek3b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzięki,za szybką odpowiedź.Trochę to pomogło choć nadal ciężko mi się zdecydować czy wziąć 2508PE czy 2510RPE-H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 wyglada na to ze z modelem hd celuja w tzw light shore jigging(jiggi 1-4 oz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 jak zawsze, tam się nie łowi ciężko "normalnym" spinningiemdlatego są H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czyli taka 4000 przy wabiku kolo 100g nie powinna sie posypac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 sezon na kutrze wytrzyma, potem Japończyk kupi nowy egzemplarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A stary wyladuje w PL jako prawie nowka nie smigana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 obejrzyj pare filmikow na youtube z lsj , ja uzywki kolowrotka uzywanego do tego bym nie kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 jak ludzie łowią dużo w roku, to nie istnieje kołowrotek, który to przetrzyma nawet przez sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 wtedy tylko multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 już od pierwszego zdjęcia wiem ,że będę ją miał baaa nawet jestem pewien ,że będzie to zaje.... młynek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja już zamówiłem...tylko,że kolega wraca z jp końcem kwietnia Jest jeszcze opcja wysyłki tylko nie wiem jak wygrać z cłem.Jak ktoś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii to poproszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 już od pierwszego zdjęcia wiem ,że będę ją miał baaa nawet jestem pewien ,że będzie to zaje.... młynek....Po czym wnosisZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Po czym wnosisZ? podoba mi się wizualnie, no i tak jakby szerzej popatrzył to nie było chyba w historii nad wyraz słabej certaty,poziom trzymała zawsze, niektóre były tylko lepsze od innych a tak szczerze bardzo ciekawi mnie czy zmieni się wielkość i typ przekładni, oraz na jednym ze zdjęć cholernie zainteresował mnie gwint na obudowie pod rotorem, i jeśli to to co myślę to rozbierając ją rzeknę NARESZCIE ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 cholernie zainteresował mnie gwint na obudowie pod rotorem, i jeśli to to co myślę to rozbierając ją rzeknę NARESZCIE ! Jesli to faktycznie bedzie to...to moze byc rewolucyjna zmiana. Oby tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 ..A nie no to jak będzie miał to to TO jeszcze z tym TYM, to faktycznie krok do przodu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi