Skocz do zawartości

Daiwa Certate 2016

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

A ja polecam przed zakupem zapoznanie się z moją historią, która stanęła na tym, że daiwa oficjalnie twierdzi, ze kołowrotek jest super i wszystko działa bez zarzutu. Nie ma odzewu na moje maile i wyjaśnienia...

A ja jestem posiadaczem grata, który leży i się kurzy...

https://youtu.be/4U348si4waw

Naprawdę trzeba być nieźle... zakręcony żeby nie zauważyć że z tym kolowrotkiem jest coś nie tak i jeszcze dopieprzac się do jego właściciela. Korba lata jak starej kurfie cycki. Ciekawy jestem finału tej historii.

• Like 1

• 6 miesięcy temu...

Ja się do nikogo nie dopieprzam, czy jestem zakręcony to nie mnie oceniać ale na podstawie filmu nie jestem w stanie ocenić, że coś z tym kołowrotkiem jest nie tak... bez najmniejszej kropli złośliwości nie rozumiem co w nim lata?

Sam jestem bardzo zadowolonym posiadaczem tego modelu i w mojej opinii to świetne kołowrotki.

• Like 1

• 4 lata później...

Witam

Zachorowałem na Daiwę Certate 3000. Zakupiłem, kręcę i ,,, szok, szumi jak stary 40 letni czeski Rex. Odesłałem. Kupiłem drugą. Kręcę i ,,,, mniej, ale to samo.

Gdy kręcę powoli jest cicho, kręcę boleniowo- szumy, Jakieś elementy przekładni ocierają się.

Czy to te łożyskowanie mag-sealed ?

Zetknęliście się z tym ?

Macie jakieś opinie o Certate, nowy model 3000.

Pozdrawiam

Ryszar 

Mam wrazenie, ze Japończycy łowiąc na morzu, które zazwyczaj szumi, nie wzięli pod uwagę tego jakże ważnego czynnika wpływającego na zadowolenie potężnego polskiego rynku wędkarskiego….

Pozwól kolację zjeść biggrin.png laugh.png laugh.png laugh.png biggrin.png biggrin.png biggrin.png laugh.png laugh.png laugh.png biggrin.png biggrin.png biggrin.png laugh.png laugh.png laugh.png biggrin.png biggrin.png biggrin.png  

• Like 1

Naprawdę trzeba być nieźle... zakręcony żeby nie zauważyć że z tym kolowrotkiem jest coś nie tak i jeszcze dopieprzac się do jego właściciela. Korba lata jak starej kurfie cycki. Ciekawy jestem finału tej historii.

Stary wątek ale się wypowiem.

Napisałem do kolegi z Daiwy ostra zjeba i głupie tłumaczenie.

• 2 tygodnie później...