krakus Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam Kolegów Wędkarzy.Udało mi się w dobrej cenie kupić w/w gps-a z tym, że nie posiadam do niego instrukcji w języku polskim może któryś z Kolegów posiada takową (PL)Byłbym bardzo wdzięczny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarekz4 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam. Mam taką instrukcję w języku polskim. Napisz na priv. skąd jesteś to dogadamy sposób skopiowania. Pozdrawiam - Jarek PS. Instrukcja ma 105 stron w formacie A5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 A może ktoś ma po polsku do 50 dv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A może ktoś ma po polsku do 50 dv? Ja niestety nie posiadam ale może kolega niech założy nowy temat z informacją może ktoś się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A może ktoś ma po polsku do 50 dv?Cała seria 40/50/70/90 jedzie na jednej i tej samej instrukcji. Wystarczy ją pobrać z tej strony http://support.garmin.com/support/manuals/searchManuals.faces?refresh=true&language=pl&country=pl. No ale komu by się chciało szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Już próbowałem, nie otwiera się podręcznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Już próbowałem, nie otwiera się podręcznik.Podeślij swój email na priv. Wyślę gotowy plik (pobrałem ze strony Garmina przed chwilą....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prezes1966 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam.Mam 60csx,a korzystałem z instrukcji bliźniaczego modelu 76csx. Bez problemu znajdziesz w pdf pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krakus
Witam Kolegów Wędkarzy.
Udało mi się w dobrej cenie kupić w/w gps-a z tym, że nie posiadam do niego instrukcji w języku polskim może któryś z Kolegów posiada takową (PL)
Byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi