piotro82 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam koledzy , czy jest może dostępna podwójna korba do Twin Power 2500 Mgs, bo może bym sobie wymienił :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 A korbka jest wkręcana? Bo jak tak to może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) 2500MgS to chyba JDM czyli składana na kwadrat .2500MGs chyba wkręcana. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 mam na zbyciu nową,składaną od tp 98'.wiem że tp mg 05' były jeszcze na kwadrat.podaj rocznik młynka,będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A ja zakupię tą z MgS(jeśli bez masakrycznych luzów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 mam na zbyciu nową,składaną od tp 98'.wiem że tp mg 05' były jeszcze na kwadrat.podaj rocznik młynka,będzie łatwiej.TP `05 MG nigdy nie było. W 2005 był TP `05 na korpusie duraluminiowym z wkręcaną już korbą. Dopiero w 2006r był TP `06 MG - zresztą konstrukcyjnie mocno poprawiony.Generacje TP MG z przetykanymi korbami były dwie:- `00- `03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 dobrze prawisz-pomyliłem z innym kołowrotem....ale nie do końca.mój tp 2500 mgs kwadraciak jest z czerwca 04' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi