witek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Mój kolega Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ładnie Kurcze jak mi się chce na rybki. Ale już niedługo Widzę, że ryby padły na siudakowo-boleniowe przecinaki (przynajmniej szczupak).Pozdr.Salmo PS. Cosik czuję, że wątek będzie przeniesiony na forum Wieści znad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Boleń padł też na siudakowego przecinaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Kolorystyka tego szczupaka jest przepiękna. RZeczne szczupaki też są piękne, wiem coś o tym Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witek zdiecia bardzo ladne i rybki takze ....przydal by sie maly opisik . na co , ile ,dlugosci , spostrzezenia .....zeby miec pelny obraz wyprawy . Wszyscy sa tych rzeczy ciekawi , to sie z checia czyta , bo te doswiadczenia to nauka . Skrobnij wiec kilka zdan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 To raczej do Wiesci znad Wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ups... pomyliłem fora Czy admin mógłby przesunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Staram się jak mogę Tylko niekiedy muszę jeść i spać a tak poza tym jestem czujny. Gratuluję pięknych wyników! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Śliczna złota rapa. Bardzo ładne zdjęcia. Ciekawa prezentacja rybek.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Pełna relacja na WCWI juz niebawem. Piękny to był weekend zaiście. Nadmienię, że zarówno mi jak i Witkowi kilka ryb zeszło po nieudanym zacięciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No czekam na tę relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 @Korsarz, witaj na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Dzięki serdeczne za miłe przywitanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi