Gobio Gobio Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ma ktoś na sprzedaż tatule hd custom? [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Czym sie różni wersja custom od europejskiej/US tatuli HD ? Czy tak jak 100/103 tez jest "plastico"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ma ktoś na sprzedaż tatule hd custom? [emoji4]Ebay ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 www.jp !!! Ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja bym tam wpakowal porzadnego okraglaka ryoga, pluton, calcute, abu jakis model. Lepiej ci go wywazy. Sam teraz jestem przed zamiarem zmontowania sobie zogi 10kg i pojdzie tam pluton, a mam male dlonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Wole plaskacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszS Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Proponuję Tatula HD CUSTOM 150 SHL - TW. Jak do X Zogi 7 pasuje parametrami idealnie moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Proponuję Tatula HD CUSTOM 150 SHL - TW. Jak do X Zogi 7 pasuje parametrami idealnie moim zdaniem.I taki właśnie wrzuciłem. Bardzo przyjemnie się tym rzuca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszS Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 I taki właśnie wrzuciłem. Bardzo przyjemnie się tym rzuca.Kozak bardzo. Lekki dobry multik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Zośka 8 idealnie współgra z Ryogą 1016hl Wyważanie idealne zakres przynęt ogarnięty od 20gram do 100gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi