woblerus Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wyglada na to ze kazdy kocha swoje.Polujac na promocje,w podobnej cenie mozna kupic Karimor,Meindl,Salomon,Berghaus.....Tylko NotrhFace trzyma sie jakby wyzej cenowo.Mam na mysli buty z membrana GoreTex. Moje Berghausy przyzyly juz rozne sytuacje i bez konserwacji,wietrzenia czy czyszczenia czyms procz wody dzialaja wzorowo.Dreptajac w wodzie czy blocie nie mysle czy czasem cos gdzies przesiaknie.Tak wiec planujc kupno bucikow,przede wszystkim nalezy zwrocic uwage na kolor i ten maly znaczek GoreTex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ok..., jako że powstało tyle opinii co i wypowiadających się zamówiłem na alle... te buty karrimor, o których pisałem na początku. Przyjdą, zobaczymy w każdym razie jestem dobrej myśli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ja zamówiłem na próbę te TNF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ktoś potestował już buty TNF terra mid gtx na tyle długo, że może wydać o nich jakąś opinię ? Też mnie kuszą, a że nie potrzebuję na już to się na spokojnie rozglądam i zbieram opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Wierny marce, od 3-4 tygodni śmigam w AX2 MID GTX Q34271 Adidasa.Zapowiadają się całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław Es Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Polecam buty z CAMPUS lub ALPINUS trekkingowe, osobiście posiadam już 4 rok buty "za kostkę" z firmy CAMPUS, brat ma ALPINUS'y... CAMPUS'y nigdy mnie nie zawiodły, a dawałem im popalić.. śnieg, błoto, lód itp. przyczepność dobra, ciepłe i wygodne na spacery ze spinem, jak pisałem wcześniej używam 4 rok i spokojnie będę używał 5 bo są w dobrym stanie (klej trzyma bardzo dobrze, nic nie pęka itp.) jedyny minus to sznurówki.. ale to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Witam.Odświeżę kotlecika...Czy ktoś użytkuje trekkingi firmy Merrell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi