Taps Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Ktoś musi zacząć wątek.Srebrniak 70cm, kelty 2szt 70-80cm (nie mierzone). Dziękujemy za otwarcie wątku srebrniakiem, pozostałe zdjęcia zostały usunięte - stosownie do: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 10 Stycznia 2016 przez mario 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Super rybki!!! Moja nie taka wielka , ale cieszy!!! całe 68 cm Zasady umieszczania zdjęć na JB.PL są tutaj: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 10 Stycznia 2016 przez mario 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pewnie wielu trociarzy obserwuje ten wątek, a nadal nie każdy wie jaka od wczoraj jest sytuacja Parsęty i Wieprzy. Zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Fale, czy flauta.... Ważne, by tam być Edytowane 13 Stycznia 2016 przez popper 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udane rozpoczęcie sezonu 2016 i pierwsza rybka zaliczona. Rzuciłem 5 cm Hektorem pod drugi brzeg, prowadząc spływającego wachlarzem wobka pod zatopione gałęzie drzewa i uderzyła taka trotka Piękna rzeka ta Ina. 104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na "Troć Iny" padła rekordowa ilość ryb. Przez dwa dni 24 szt. na 105 zawodników + nieklasyfikowany tęczak ponad 3 kg. Niestety większość dosłownie padła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Parsęta sobota 30-01 skoro świt cichutko nad wodą . Podniesiony stan lekko pod mącona , ale klaruje się ,Lekkie opady woda idzie do góry . Pracowałem obrotówkami ,koledzy wahadłem i woblerami. Około 10:00 wataha ludzi jak na rynku . O 15 zakończyliśmy wędkowanie bez kontaktu z rybą . z całej tej szarańczy nikt nie miał kontaktu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk30 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Pozdro dla Adama Czerskiego kij pięknie daje rade!!! 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Sianożęty mogą być dobrym wyborem, po ostatnich remontach plaży ale generalnie chyba nie mają zbyt wiele do zaoferowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A jak w tym sezonie Rozewie ktoś coś słyszał ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 30minut nad wodą i wyszła taka trotka nad wodą byłem sam wiec nie mogłem pozowac z rybką... kijek bez zmian Daiwa infinity 7-28gr pletka 0,10 i wahadło 5cm mosięzne .. i jedno spudłowane branie tylko szarpnięcie kijkiem i na tyle by było... ale i tak jestem zadowolony Zdjęcie usunięte - niezgodne z zasadami JB.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam , byliśmy we wtorek nad Parsęta. Woda na progu Radew -Parsęta niska . . Pojechaliśmy w dół rzeki . Tu jak zwykle fajnie lekko pod mącona , szlaki wydeptane przyroda się budzi . Rybi niestety nie chciały cykać . A wędkarzy coraz mniej nad rzeka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pozdrowienia z duńskiej wyspy Pełną relacje naskrobie po powrocie ! Dziś było grubooo ... 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk30 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Jedni walą za granice inni łowią w Polsce...Pozdro kto stoi ten wystoi. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Nadeszła chwila czyszczenia wątków z rybami w tytule. Zostałem zobowiązany do zrobienia porządków. Wpisy niemerytoryczne będą kasowane. Ryby niezgodne z regulaminem będą kasowane. Wszelkie zażalenia proszę zgłaszać na priv. Dyskusje w wątkach będą usuwane. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) 74,5 cm. Złowiona na koguta na jednej z rzek Roztocza. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez xnt@ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jak ktoś lubi poczytać to zapraszam na relację z holu tej trotki: http://xntspinningtrout.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 W końcu przyfarciło. W wodzie już przed 6tą pierwsze branie około 17.30 - 54 cm godzinę później tłuste 72 i nowa życiówka pobita o 1cm 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 I mi udało się wyskoczyć na dawno zaplanowane plażowe trociowanie. O dziwo zaliczyłem sporo brań i holi. Samo łowienie nie przypadło mi jednak specjalnie do gustu. Moim zdaniem więcej finezji i kombinowania jest chociażby w łowieniu na feeder.Jednak klimat jest niepowtarzalny, ryby waleczne, a atmosfera wśród łowiących bardzo przyjazna. Pozdrawiam przy okazji spotkanych użytkowników jerkbait.pl Łowiliście w niedzielę? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Łowiliśmy w niedzielę z rana 2,5 godziny.Cała ekipa z Lublina bez brania ale fajnie się na falach bujało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Łowiliśmy w niedzielę z rana 2,5 godziny.Cała ekipa z Lublina bez brania ale fajnie się na falach bujało. Dużo było ludzi w niedzielę? Były jakieś hole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Nasza 6 stka, Bodzio i jeszcze trzy osoby chyba widziałem. W porównaniu do tłumów z soboty to były pustki. W tym czasie co byliśmy brań i ryb brak. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dużo było ludzi w niedzielę? Były jakieś hole?Bodzio 1 urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Norweskie, majówkowe srebro na zestaw spidolino. na końcu zestawu mucha zwana jiggy. Piękna końcówka sezonu, choć dzisiaj rybki pokazały, że jeszcze nie należy kończyć. Z rana jedna 60 cm na snapsa w opadzie, później nieduży łosoś 55+ na miedzianą blachę, dalej jedno branie z opadu oraz spad trotki 50+ na spidolino. Obławiając miejscówkę w drugą stronę jedna trotka 50+ i na deser ta oto 77 cm Prawie największa w tym sezonie, może za tydzień uda się coś jeszcze skusić. Pozdrawiam! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Pierwszomajowy 70tak 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi