adam-spin Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam.Jeden z pierwszych kijków które złozyłem to Batson sh 1081: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam.JEDEN Z PIERWSZYCH KIJKÓW KTÓRE ZŁOŻYŁEM TO BATSON SH 1081: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 KOLEJNE FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 KOLEJNA WEDKA TO PHENIX PX 902.KIJ IDEALNY DO ŁOWIENIA KLENI I JAZI.CHYBA NAJCIEKAWSZY BLANK JAKI DO TEJ PORY WIDZIAŁEM JEZELI CHODZI O TAKIE WŁASNIE ŁOWIENIE.PRZEPRASZAM ZA JAKOSC ZDJEC LECZ APARAT JUZ NIE NAJNOWSZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 TO WLASCIWIE DOPIERO POCZATEK ZABAWY W SKLADANIE WEDEK MAM ICH NA KONCIE DOPIERO KILKA ALE POMYSŁÓW KILKADZIESIAT INNYCH.POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ładne patyczki, ale dlaczego przy phenixie taki dłudi foregrip.Tak 3cm by wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 @Garowy masz trochę racji.Zależy jak kto łowi.Ja trzymam stopkę między 2 a 3 palcem.Długie foregripy mnie strasznie drażnią.Często lubię trzymać palec na blanku stąd takie upodobania.Mam pheniksa tego tylko w długości 260.Fantastyczny blank ostatnio miałem na niego przyłów sandacz -58cm oraz boleń 80cm- dał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 No to moje szczere gratulacje Adam , że nie zabrakło ci śmiałości w publicznym ujawnieniu swojego rękodzieła . Co , o paradoksie , może być poczytane i zaszufladkowane przez niektórych byłych , a i niektórych ukrytych malkontentów za jednoznaczną aplikację do grona bogów i półbogów . Ale nie znęcajmy się więcej nad ich ułomnością Jednak rodbuilding jest wspaniałym dopełnieniem i poszerzeniem naszego personalnego wędkarstwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Posiadam zrobione wędzisko właśnie na blanku Phenixa. Jest to model Elixir lecz dokładnie nie pamiętam numeru. Jego c.w to 1-10 grama;). Super wędeczka pod pstrągi,okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Kolejne dwa patyki które własnie niedawno zostały ukończone: Phenix pst 894 oraz Batson IMB 783. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Coś ci się do jednego z nich przyczepiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 A to co Ci kija oblazło? Super kije podobają mi się. Przymierzam się już od jakiegoś czasu do stworzenia swojego pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 To jest Koledzy moi mili test Batsona.Moja koleżanka sprawdza czy uchwyt jest wytrzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 KOLEJNY PROJEKT TO BATSON RX8 XSB842. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms72 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Adam używałeś jakiegoś osprzętu do zbrojenia czy typowy hand made Kijki bardzo ładne sam od jakiegoś czasu przymirzam się do kijka na troć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Osprzęt man bardzo prymitywny,własciwie tylko tokarka do rękojesci jest dosyć dobra,ponieważ nie wklejam gotowych tylko kupuje korek w plastrach i sam szlifuje.Reszta to jakieś piwniczno-garażowe wykopaliska,ktore powiem szczerze wstyd fotografowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zawsze chciałem sobie kupić Megabassa Jadepythona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Właśnie pytałem kolegów na forum jak uzbroić Phenixa Elixer FX902-2-B, a ty go już kiedyś zbroiłeś .Możesz podać szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Y-20,12,8LV-7L- 5,5L-5,5L-5,5SZCZYT-5,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kolejny kijek zrobiony własnoręcznie, używany w poprzednim sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Co to za blank w takim ładnym zielonym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Batson z zielonej seri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 G3 ANOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi