Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Czyli Harrison? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Michał, a Ty gdzieś wyszperałeś gdzie te Harrisony można dosłać, mógłbyś podesłać linka bo mi wypadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Michał, a Ty gdzieś wyszperałeś gdzie te Harrisony można dosłać, mógłbyś podesłać linka bo mi wypadł Pawle, Harrison robił serie blanków dla Anosa. Blanki tej firmy ( muchowe) sprzedawał kiedyś Zdzisław Czekała, spróbuj dowiedzieć się czegoś więcej od niego. http://allegro.pl/swiatowa-premiera-anos-casting-okazja-i205 2797280.html Kiedyś pisali , że to Harrisony. Grafit to raczej max 43 mln. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nie, nie o tym mowie, chodzilo mi o jakas angielska lub niemiecka strone - moze to pitt mi dawal a nie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 @Garowy masz trochę racji.Zależy jak kto łowi.Ja trzymam stopkę między 2 a 3 palcem.Długie foregripy mnie strasznie drażnią.Często lubię trzymać palec na blanku stąd takie upodobania.Mam pheniksa tego tylko w długości 260.Fantastyczny blank ostatnio miałem na niego przyłów sandacz -58cm oraz boleń 80cm- dał radę. Mam dokładnie to samo. Mój foregrip w delikatnej pstrągóweczce ma około 1,5cm długości i jest cieniutki - taki tylko zasygnalizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Osiem przelotek , a jak latają malutkie przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 no własnie teraz zoboaczyłem ze napisałem cos nie tak,ale nie moge sprawdzić bo patyka od dłuższego czasu nie mam.Napewno ma 9 przelotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi