Tommy54 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Bardzo proszę kolegów o opinie o tym kiju, który rozpatruję na początek przygody z pazurem. Mam Robinsona Diaflexa 1,98 m do 80g i bez problemu ładuję go nawet na przynętach 97 g. Ma niesamowicie sprężysty blank.Chodzi mi o sztywność i sprężystość blanku Jaxona , jak zachowuje się pod lekkimi ok. 40g i ciężkimi ok.100 g przynętami.Czy nie jest zbyt wolny-batowaty . Pozdrawiam.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Koledzy od pytania @Tommy54 minęło trochę czasu ale jeżeli są na forum użytkownicy w/w kija to proszę o kilka słów jak Jaxon XT-PRO NG Royal JERK 1,95m/120g ładuje się pod sliderami 10 i sweeperami 17.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Słuchaj. Nie używałem tego ale odpuść sobie jaxoninga! W tych samych pieniądzach kupiłem Dragon thytan 40-120 g i lowie nim do dziś! Z czystym sumieniem mogę polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Pozatym jestem też z Gdyni wiec możemy spotkać się nad wodą i sam zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi