mifek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jarek w tym kijek to Ty nie świruj. Blank już na ciebie czeka tylko musisz go w końcu odebrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Poszperałem trochę w necie i można kupić ten młynek tylko 20 sztuk po $399 ;](tak było napisane) więc jakoś FM ma dojścia lepsze ;] Musze się załapać na następną partie ;];];];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dziś oglądałem w sklepie to cacko.Niezłe jest. Ale cena lokalna powala. W przeliczeniu na zeta prawie 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Czy ta wasza Calcutta z hamulcem DC ma klikające pokrętełka (gwiazdkę i docisk). Pytam bo sam kiedyś od Bujo kupiłem Calcutte TE 201 i od mojego Conquesta różniła sie właśnie brakiem klikawki no i nie miała ażurowanych elementów tylko monolit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ja również załapałem się na jedną szt. z FM. Młynek doszedł, pierwsze wrażenie bajka pracuje wyśmienicie. Ale niestety pierwszy test nad wodą, pierwsze rzuty i lekkie rozczarowanie. Oczekiwałem czegoś więcej po hamulcu DC liczyłem że długość rzutów będzie znacząco większa Jeśli chodzi o slidera 10 S odległość podobna co w abu STX przy tym samym patyku. Znacząca różnica pojawia się przy kogucie 25g stx 76 obrotów korbką Calcutta 91 nawet przy różnicy przełożenia daje to jakieś 15 m różnicy. Nie wiem czy to moje wrażenie ale do tego młynka trzeba się troszkę przestawić i przyzwyczaić ? Ogólne wrażenie 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 To jak by się tobie szybko znudził i będziesz chciał go sprzedać to jestem chętny ;];];];];];];];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Mottle sam multik za Ciebie rzucał nie będzie... większe odległości to nie tylko system DC ale i inne wędki ( o ktorych byla już mowa na forum) oraz PRZEDE WSZYSTKIM TECHNIKA RZUTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Mottle sam multik za Ciebie rzucał nie będzie... większe odległości to nie tylko system DC ale i inne wędki ( o ktorych byla już mowa na forum) oraz PRZEDE WSZYSTKIM TECHNIKA RZUTU A szkoda oczywiście żart jak to mówią trening czyni mistrzem wiec jeszcze troszkę nauki przede mną a czas pokaże co można wyciągnąć z zabaweczki shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Udało mi się załatwić tan młynek trochę drożej jak w FM ale nie dużo. Fajna maszynka nie mogę się doczekać jak pójdę na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Jak pójdziesz z rana, to nie zapomnij rękawic, bo inaczej go nie utrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Nie bądź złośliwy zazdrośniku . Da się trzymać bez rękawiczek przez pierwsze parę minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Udało mi się załatwić tan młynek trochę drożej jak w FM ale nie dużo. Fajna maszynka nie mogę się doczekać jak pójdę na ryby. A zdradzisz gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi