Tomy Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jak w tytule potrzebuje takiego małego pontonu na Wisełkę co by się przeprawić na wyspy.Nie będzie on służył do wędkowania.Co polecacie.Kolibri i co jeszcze mogło by się zdać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jak desantówka, to Stomil Po co Ci coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Krzysiek a no po to co by potem nie wracać wpław z betami.Swego czasu ponton wyleciał mi w powietrze,nie pamiętam co to było ale chyba stomil,słonko się oparło i pomijając to że tak j...o że mało zawału nie dostałem to trza było płynąć wpław a z pontonu tylko wiosła zostały odrzucone na boki i kawałek gumki na drzewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and67 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Tak sie to kończy gdy pompuje się na kacu ,a potem bum jak na bolku i lolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Kolega pływa na Stomilu kilka lat, a kupił używany za 400PLN. W tym roku opędził nim 7 dni w Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Krzychu pisałem że chyba był to stomil a może Rosyjski jakiś.Kolibri używkę mogę dostać za 6stówek od znajomego karpiarza 4stówki a 6 i pytanie stosunek cena/jakość przemawia raczej za Kolibri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Coż, cena ma znaczenie 600PLN nie majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomy
Jak w tytule potrzebuje takiego małego pontonu na Wisełkę co by się przeprawić na wyspy.Nie będzie on służył do wędkowania.Co polecacie.Kolibri i co jeszcze mogło by się zdać.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi