tabias Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Panowie mam pytanie czy ktoś z was używał takiego sprzętu ? http://allegro.pl/agrafki-fast-snap-15-kg-dorsze-trocie-szczupaki-i5868955706.html czy do tego używa się krętlika czy po prostu żyłka i przynęta ? czy to nie rozgina sie przy dużych rybach ? Nie raz w zimie jak palce zmarznięte cieżko rozpiąć normalną agrafkę dlatego ten produkt mnie zainteresował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Moje zaufanie wzbudzają.Do :-wirka ew kuty krętlik,-wobki i wahadła wg mnie nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jeśli szukasz dobrych agrafke i nie chcesz mieć problemu z rozpinaniem polecę ci coś takiego przetestowane na sandaczach i sumach z przyłowy rozmiar S w zupełności wystarcza a jeżeli jakakolwiek ryba w Polsce ja zniszczy masz u mnie duże piwo odrazu uprzedzam nie kupuj przypadkiem z obrotowym kretlikiem to dziadostwo nie potrzeba wiele siły a wyrywasz kretlik.Dodatkowa ich zaleta nie licząc mocy szybkiej wymiany przynety i tego ze łapki nie marznąc to taka (spójrz na cenę?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 http://nurcenter.pl/agrafki-kretliki-kolka-lacznikowe/6876-agrafka-mikado-polish-rozmiar-s-5900637680444.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wyglądają solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 o to chodziło ! dokładnie super jest , ale bez kretlika żyłka bedzie skręcona czy sie mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Podejrzewam, że jak przy każdej innej agrafce nie powinno dojść do skręcania. Chyba , że kolega będzie chciał łowić na obrotówki wtedy niezbędny krętlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 http://nurcenter.pl/agrafki-kretliki-kolka-lacznikowe/6876-agrafka-mikado-polish-rozmiar-s-5900637680444.htmlPolecam, używam od roku jak na razie zero problemów. Są też z krętlikiem. Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Masz racje tylko te z kretlikiem są słabe ten kretlik szybko szczela zrób sobie test złap w kombinerki i sprawdź ile potrzebujesz siły żeby go urwac ja sprawdzałem i nie musiałem się nawet starać a te bez kretlikiem potrafią wyrywać z wody drzewa pod warunkiem że reszta zestawu wytrzyma Edytowane 12 Stycznia 2016 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ja mam też pytanie a nie chce specjalnie zaśmiecać Forum i zakładać nowego tematu a mianowicie-chodzi mi o krętlik z agrafką VMC3526-link Kętliki z agrafkami VMC3526 są lepsze od innych firm? Wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi