Skocz do zawartości
  • 0

Wody WPN udostępnione do wędkowania

Saiblling

Pytanie

Witam

23 września 2010 roku weszło w życie zarządzenie dyrektora wolińskiego parku narodowego, które umożliwia nam wędkarzom sportowy połów ryb na wodach w obrębie wpn. Pełna treść zarządzenia znajduje się w pliku pdf w poniższym linku.

http://www.bip.wolinpn.nv.pl/#Z2V0Q29udGVudCg3NSwyNik=

Jak widać wytrwałość popłaca i miło że spotkania robocze z dyrekcją wpn dały efekt. Podziękowania dla wszystkich osób które się zaangażowały w w/w temat.

Pozdrowienia

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Krzyś, przecież ja kruszynka jestem :lol: i tylko zamieściłem tę informacje. Najwiecej urobił się Daniel a także Marcin, Grześ i Marek z WŚ. Niemniej największe podziekowania należą się włodarzom parku za okazaną dobrą wolę i załatwienie wszelkich perturbacji z ministrem. Podziękowania także dla tysięcy wędkarzy z całego kraju za wsparcie 'duchowe' w kwestii w/w tematu.

Wielkie Dzięki :D

Do zobaczenia na plaży

Pozdrowienia

Saiblling

• 0

Krzyś, przecież ja kruszynka jestem :lol: i tylko zamieściłem tę informacje. Najwiecej urobił się Daniel a także Marcin, Grześ i Marek z WŚ. Niemniej największe podziekowania należą się włodarzom parku za okazaną dobrą wolę i załatwienie wszelkich perturbacji z ministrem. Podziękowania także dla tysięcy wędkarzy z całego kraju za wsparcie 'duchowe' w kwestii w/w tematu.

Wielkie Dzięki :D

Do zobaczenia na plaży

Pozdrowienia

Saiblling

Jędruś,

Chwała Bohaterom, więc! Chwała!

• 0

Krzysztof, ja tam swoje wiem :mellow: i jestem tylko rzecznikiem prasowym, hehe, dużej grupy trociowych zapaleńców. Nie ukrywałbym że przydałoby się uczcić sukces szklaneczką wyborrnego eniseli B) . Z pewnych źródeł wiem że niebawem nadarzy się ku temu okazja <_<.

Najważniejsze jest to że możemy wędkować legalnie bez niedomówień.

Pozdrowienia

Jędrek