lesiewicz Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 W związku z tym że jutro tj.28,09 jadę do stolicy na dwa dni, prosił bym was Koledzy o kilka adresów sklepów wędkarskich które warto odwiedzić.Chodzi mi o jak największy wybór przynęt spiningowych (czytaj woblerów)Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Na pewno jedź do Basa na ul. Wolską róg Sokołowska.Na Jerozolimskich masz sklep wędkarski w Lecklerku...nr ulicy już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 olej wszystkie sklepy i jedz od razu na łukomską do GoldFisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 WMH - Wybrzeże Gdyńskie 2, no a ogólnie nie koniecznie dla woblerków to warto do Raven Fishing ul. Świerkowa 52 Wieruchów (Bronisze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubson Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja z czystym sumieniem polecam: Centrum WędkarstwaWarszawa ul. Wybrzeże Gdyńskie 2 (KS Spójnia)Tel/fax: (22) 839-53-53 Chyba największy wybór przynęt spiningowych + do tego najlepsza obsługa w Wa-wie... PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Raven i WMH napewno odwiedzę i z tego co piszecie to chyba jeszcze Basa i Gold fisha.Jak starczy jeszcze czasu to może jeszcze gdzieś wskoczę.Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawas2 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 olej wszystkie sklepy i jedz od razu na łukomską do GoldFishaChyba na Łukowską również polecam ten sklepPozdrawiam.PawełA jeżeli czas pozwoli proponuję zajrzeć również do Decathlonu w Centrum Handlowym w Markach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczynumer1 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jeśli chcesz pooglądać/nabyć trochę wyrobów ręcznie robionych to warto zajrzeć do sklepu U ZBYSZKA Warszawa ul. Obozowa 85 (róg Deotymy), profesjonalna obsługa i naprawdę duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 BASSa nie warto. Osobiście odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benjam87 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 co do bassa zgadzam się, że to nie jest super wybór, sprzęt drogi a personel nie bardzo wie co jest na stanie.Zupełnym przeciwieństwem jest Centrum Wędkarstwa na Wybrzeżu duży wybór sprzętu ceny ok a i obsługa spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 To Bass na Wolskiej jeszcze w ogóle istnieje? Jak zajrzałem w zeszłym roku ze dwa razy to była taka padaka (gdzies 1/3 towaru na stanie w porownaniu do stanu z lat ubiegłych) że nabrałem przekonania że jest tylko kwestią czasu jak ten interes się zwinie utwierdziły mnie w tym dodatkowo prowadzone bez żenady rozmowy personelu który zbytnio nie przejmując się klientami głośno dywagował gdzie będzie szukał nowej pracy Ze znanych mi sklepów, żeby było w czym pogrzebać to polecam wspomniane już WMH oraz Goldfish. Reszta wg uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jeśli chcesz pooglądać/nabyć trochę wyrobów ręcznie robionych to warto zajrzeć do sklepu U ZBYSZKA Warszawa ul. Obozowa 85 (róg Deotymy), profesjonalna obsługa i naprawdę duży wybór.Wybór duży ale ceny z kosmosu...Polecam Spójnię (WMH). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ja w zasadzie innych sklepow nie odwiedzam, tylko WMH bo blisko i na wisle mozna popatrzec, jaka byla fajnie wysoka.Musze w tym roku przyznac plus szzcegolny...dobralem tam sobie fajne buty do brodzenia, czego bym raczej nie zrobil zdalnie przez internet, jako ze rozmiary bywaja zalezne od firmy i modelu (luz na skarpete) Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pike00 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam, Może ktoś z kolegów opisać po krótce sklep GOLDFISH ? Powierzchnia oraz czy jest duży wybór wędzisk? A co powiecie o sklepie JERK na ul. Twardej? Zamierzam się wybrać będąc w wawie. W WMH byłem - rewelacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jerk na Twardej już nie istnieje.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pike00 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzięki za info!!!Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lesiewicz
W związku z tym że jutro tj.28,09 jadę do stolicy na dwa dni, prosił bym was Koledzy o kilka adresów sklepów wędkarskich które warto odwiedzić.
Chodzi mi o jak największy wybór przynęt spiningowych (czytaj woblerów)
Z góry dziękuję.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi