Skocz do zawartości

Uchwyt kołowrotka Delfin

smudek

Rekomendowane odpowiedzi

Ładny......nie ładny.......kwestia gustu ;)  Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki :)   ja jestem zapalonym castingowcem, ale od kiedy wziąłem do ręki kij z tym uchwytem, obiecałem sobie że do jesieni będę miał kij na delfinie na późno-jesienne łowienie ;)  :) W moich łapach leży bardzo dobrze i co najważniejsze przy temperaturach 0/-1 stopniaC gdzie multik załatwia dłoń w kilkanaście rzutów jest bardzo ciepłym uchwytem i poprawia komfort wędkowania bardzo skutecznie :)

Edytowane przez maniek1972
  • Like 1

Maniek, to sobie spraw wędzisko w rękojeści korkowej - będzie jeszcze cieplej :-)

Tapatalknięte z komórki

Ale już nie to czucie co się dzieje na drugim końcu :( Będzie chyba Krag albo Vegter w średniej gramaturze 10-35g. pod sandacza :)

• Like 1

Ale już nie to czucie co się dzieje na drugim końcu :( Będzie chyba Krag albo Vegter w średniej gramaturze 10-35g. pod sandacza :)

Na samym początku zarzekałem się, ze będę ostatni który zamontuje Delfina....

Nie będę....

Chyba że po mnie jakimś cudem nikt już go nie zechce :-)

Tapatalknięte z komórki

Edytowane przez Dano^

Na samym początku zarzekałem się, ze będę ostatni który zamontuje Delfina....

Nie będę....

Chyba że po mnie jakimś cudem nikt już go nie zechce :-)

Tapatalknięte z komórki

A ja już miałem napisać, że od natręctw zwykle nie da się uciec :D

W pewnym mieście ukradli Multiplę, od tamtej pory wszyscy zamykają garaże na cztery spusty i pilnują w nocy. Boją się żeby ktoś im nie podrzucił.

• Like 4

Wiem, Danielu, wiem jak jest.

Szanuję zdanie i potrzeby innych, rozumiem rozterki, wiem, że poczucie estetyki może być nadrzędne. Wrażliwość nie jest standardem i wszyscy nie są nią obdarzeni jednakowo.

Z uchwytami i z moim zbrojeniem jest pewien problem. Skupiłem się tak bardzo nad wykorzystaniem technicznych możliwości i funkcjonalności, w moim mniemaniu osiągnąłem na tyle dobry efekt, że estetyka nie może brać góry jeśli ograniczy jakiekolwiek parametry użytkowe.

Jest dużo wątpliwości, pytań, poco w tym miejscu ta przelotka, dlaczego ten uchwyt jest taki dziwny (kształt, niektórym kojarzy się dość ciekawie :lol: ). Pisząc artykuł nie mogłem o wielu aspektach napisać w ogóle, o innych nie mogłem napisać w sposób otwarty i zdecydowany. Subtelnie sygnalizowałem, może nie było to czytelne i zrozumiałe. Rozwiązanie nie było jeszcze znane Użytkownikom, więc nie było niezależnych opinii na poparcie moich stwierdzeń, brzmiałoby jak demagogia, mało albo zupełnie niewiarygodnie. Odnoszę wrażenie, że nadchodzi czas aby doprecyzować kilka rzeczy. Postaram się kiedyś, może w niezbyt odległej przyszłości rozwinąć temat. Pewne jest, że do tego dojdzie, jednak nie potrafię się zdeklarować co do terminu :(

• Like 2

Ładny......nie ładny.......kwestia gustu ;)  Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki :)   ja jestem zapalonym castingowcem, ale od kiedy wziąłem do ręki kij z tym uchwytem, obiecałem sobie że do jesieni będę miał kij na delfinie na późno-jesienne łowienie ;)  :) W moich łapach leży bardzo dobrze i co najważniejsze przy temperaturach 0/-1 stopniaC gdzie multik załatwia dłoń w kilkanaście rzutów jest bardzo ciepłym uchwytem i poprawia komfort wędkowania bardzo skutecznie :)

Ja przez delfina, pomału wysprzedaję sprzęt castingowy, a Wojtek kręci mi już kolejny kijek, oczywiście na delfinku :)

• Like 3

Niestety nie wiem, całą wiedze jaką miałem na ten temat zamieściłem w artykule, żadnych dodatkowych informacji nie mam.

Januszek jakby tak Ci polał czarnuchy z colą to nie jedną tajemnicę nt. delfina byś zdradził :) .

Edytowane przez Jozi
  • Like 2