MajKar Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Obejrzałem Delfina z każdej strony nic a nic niepodobny do Multipli. Ja bym porównał do Ferrari każdy kto zobaczy chce wziąć do ręki i połowić chociaż chwilę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Ładny......nie ładny.......kwestia gustu Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki ja jestem zapalonym castingowcem, ale od kiedy wziąłem do ręki kij z tym uchwytem, obiecałem sobie że do jesieni będę miał kij na delfinie na późno-jesienne łowienie W moich łapach leży bardzo dobrze i co najważniejsze przy temperaturach 0/-1 stopniaC gdzie multik załatwia dłoń w kilkanaście rzutów jest bardzo ciepłym uchwytem i poprawia komfort wędkowania bardzo skutecznie Edytowane 19 Marca 2017 przez maniek1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Maniek, to sobie spraw wędzisko w rękojeści korkowej - będzie jeszcze cieplej :-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Maniek, to sobie spraw wędzisko w rękojeści korkowej - będzie jeszcze cieplej :-) Tapatalknięte z komórkiAle już nie to czucie co się dzieje na drugim końcu Będzie chyba Krag albo Vegter w średniej gramaturze 10-35g. pod sandacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Maniek, to sobie spraw wędzisko w rękojeści korkowej - będzie jeszcze cieplej :-) Tapatalknięte z komórki Delfin robi za fore i rear grip. A co za rear to tylko fanaberja użytkownika. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nie każdemu - nie cierpię dps'a.Masakrycznie niewygodny dla mojej łapki ;-) DPS to szatański wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 DPS to szatański wynalazek A kury mają po dwa żółtka w jajkach, jak ktoś tego używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Ale już nie to czucie co się dzieje na drugim końcu Będzie chyba Krag albo Vegter w średniej gramaturze 10-35g. pod sandacza Na samym początku zarzekałem się, ze będę ostatni który zamontuje Delfina....Nie będę....Chyba że po mnie jakimś cudem nikt już go nie zechce :-) Tapatalknięte z komórki Edytowane 19 Marca 2017 przez Dano^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Na samym początku zarzekałem się, ze będę ostatni który zamontuje Delfina....Nie będę....Chyba że po mnie jakimś cudem nikt już go nie zechce :-) Tapatalknięte z komórki A ja już miałem napisać, że od natręctw zwykle nie da się uciec W pewnym mieście ukradli Multiplę, od tamtej pory wszyscy zamykają garaże na cztery spusty i pilnują w nocy. Boją się żeby ktoś im nie podrzucił. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Janusz wiesz jak jest :-) Rozmawialiśmy kilka razy od momentu gdy "ujawniłeś" Delfina. Jedni dotarli do niego w drodze rewolucji, a inni potrzebowali ewolucji :-) Tapatalknięte z komórki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Wiem, Danielu, wiem jak jest. Szanuję zdanie i potrzeby innych, rozumiem rozterki, wiem, że poczucie estetyki może być nadrzędne. Wrażliwość nie jest standardem i wszyscy nie są nią obdarzeni jednakowo. Z uchwytami i z moim zbrojeniem jest pewien problem. Skupiłem się tak bardzo nad wykorzystaniem technicznych możliwości i funkcjonalności, w moim mniemaniu osiągnąłem na tyle dobry efekt, że estetyka nie może brać góry jeśli ograniczy jakiekolwiek parametry użytkowe. Jest dużo wątpliwości, pytań, poco w tym miejscu ta przelotka, dlaczego ten uchwyt jest taki dziwny (kształt, niektórym kojarzy się dość ciekawie ). Pisząc artykuł nie mogłem o wielu aspektach napisać w ogóle, o innych nie mogłem napisać w sposób otwarty i zdecydowany. Subtelnie sygnalizowałem, może nie było to czytelne i zrozumiałe. Rozwiązanie nie było jeszcze znane Użytkownikom, więc nie było niezależnych opinii na poparcie moich stwierdzeń, brzmiałoby jak demagogia, mało albo zupełnie niewiarygodnie. Odnoszę wrażenie, że nadchodzi czas aby doprecyzować kilka rzeczy. Postaram się kiedyś, może w niezbyt odległej przyszłości rozwinąć temat. Pewne jest, że do tego dojdzie, jednak nie potrafię się zdeklarować co do terminu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Janusz kiedy Z. Kawalec opublikuję swój artykuł o systemie delta ? czy wiesz coś na ten temat kiedy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Janusz kiedy Z. Kawalec opublikuję swój artykuł o systemie delta ? czy wiesz coś na ten temat kiedy ? Niestety nie wiem, całą wiedze jaką miałem na ten temat zamieściłem w artykule, żadnych dodatkowych informacji nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ładny......nie ładny.......kwestia gustu Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki ja jestem zapalonym castingowcem, ale od kiedy wziąłem do ręki kij z tym uchwytem, obiecałem sobie że do jesieni będę miał kij na delfinie na późno-jesienne łowienie W moich łapach leży bardzo dobrze i co najważniejsze przy temperaturach 0/-1 stopniaC gdzie multik załatwia dłoń w kilkanaście rzutów jest bardzo ciepłym uchwytem i poprawia komfort wędkowania bardzo skutecznie Ja przez delfina, pomału wysprzedaję sprzęt castingowy, a Wojtek kręci mi już kolejny kijek, oczywiście na delfinku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Niestety nie wiem, całą wiedze jaką miałem na ten temat zamieściłem w artykule, żadnych dodatkowych informacji nie mam.Januszek jakby tak Ci polał czarnuchy z colą to nie jedną tajemnicę nt. delfina byś zdradził . Edytowane 20 Marca 2017 przez Jozi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Januszek jakby tak Ci polał czarnuchy z colą to nie jedną tajemnicę nt. delfina byś zdradził .Józiu ja bez dopingu i bez smarowania jeszcze całkiem poprawnie działam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ja przez delfina, pomału wysprzedaję sprzęt castingowy, a Wojtek kręci mi już kolejny kijek, oczywiście na delfinku Wojtek czyli @woblerwz lub @cagerods z Brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Wojtek czyli @woblerwz lub @cagerods z Brzegu?Tak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Aaaaaa... Ok. Dzięki, bo też zamierzam Panu Wojtkowi zlecić kij. @fish28 na jakim banku będziesz robił? Z tego co pamiętam pokazywałeś jakąś wykałaczkę z delfinem. Kto ją robił? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Wojtek zrobił mi matagi ss L, a wykałaczkę, TR 60 kupiłem od JanuszaD i się w niej zakochałem ????Myślę że z tym od Wojtka będzie podobnie bo tam też będzie delfinek ???? Edytowane 21 Marca 2017 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Czy ten matagi ss L da radę 12g+10 cm guma na stojącej wodzie do 4-5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Mi też matagi tr60 w delfinie skradł serce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Czekaj na cieplejszą porę wtedy zobaczysz dopiero co to Tr60 Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 No już nie moge sie doczekać ale myśle że łowienie tym kijkiem niezaleznie od pory to bajka latem sprobuje pobawić się nim ze wzdręgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Delfin+delta skradł serce i pustoszy portfel ( można powiedzieć ze to coś jak żona ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi