bomber Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie, nie piłem nic jeśli o to Ci chodzi. Żyje w zgodzie z Hostią i przesłaniem. Każdy kto głosi imię Pańskie jest dobry. O. Tadeusz również.Nie bardzo łapie przesłanie,bo na demna nie ma żadnego pana i nigdy go nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Janusz znowu Twoja wina...zaczęło się i mam nadzieję , że nie wynajdą na to lekarstwa. Dzięki ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Janusz znowu Twoja wina...zaczęło się i mam nadzieję , że nie wynajdą na to lekarstwa. Dzięki !Już tyle zdążyłeś ukręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Już tyle zdążyłeś ukręcić ? Jest więcej ale czekam na przyjazd obu Mentorów w celu dopieszczenia pierwszych badyli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Co to za kijek ten po prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Mf671-2 1+1 W tytanowych cyrkoniach sg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Janusz znowu Twoja wina...zaczęło się i mam nadzieję , że nie wynajdą na to lekarstwa. Dzięki !Akurat oglądałem "ostatniego samuraja"... Idealnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Janusz znowu Twoja wina...zaczęło się i mam nadzieję , że nie wynajdą na to lekarstwa. Dzięki ! A autoryzacja właściciela to pies!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Janusz znowu Twoja wina...zaczęło się i mam nadzieję , że nie wynajdą na to lekarstwa. Dzięki ! To kiedy watek autorski na Jerku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 To kiedy watek autorski na Jerku? Kwestia 2 tygodni myślę jak uporam się z uwinieciem pierwszej partii blanków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Lokomotywa ruszyła na dobre...delfinarium wciąż się powiększa a klienci są zadowoleni, uzależnia w tym wszystkim ogromna możliwość zabawy spacingiem i wyciskanie z blanku wszystkich możliwości ,które w klasycznym zbrojeniu są często nietknięte, w sporym stopniu można nadać wędce charakter naprawdę w 100 % precyzyjnie pod wymagania danej techniki czy wody. Pozdrawiam zakręconych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Kwestia 2 tygodni myślę jak uporam się z uwinieciem pierwszej partii blankówCzekamy... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Pierwszy delfin na kolowrotki klasy 20-30 K I dwie ryby okolo 70-80 kg nie potwory ale na sam koniec zeby nie wplynely pod pomost jakies 25 kg hamulec i delfin/delta wytrzymal .Janusz rocks ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Widzę ze dał w ... Edytowane 27 Lipca 2018 przez woblerwz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Jak bys wyciongnol 80kg ryba na sznurku pare metrow nad wode po pol godzinnym holu tez bys dostal po dupie gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Chciałbym ale "@Tu nie ma ryb". Wąsatych jedynie mogę poszukać w takim gabarycie. A ostatnie łowy to trochę wstyd, leszcze na koguty, koguty w pysku oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Delfin wzmacniany pod sumowo- karpiowe zabawy kilka już na kijach Dla porównania 15 cięższy dnps 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Tak pod 8-14 stella i daiwa 4000-8000 ten jest pod 20-30000 kolowrotki troszke wiekszy, a mniejszy masz raczej sam mam 2 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Te sa wzmocnione jeszcze bardziej na slona wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Aż takich petard jeszcze nie używam ale niebawem będę montować jak tylko blanki dostanę 50-80 lbs, cieszę się że jesteś zadowolony i będzie z kim wymieniać doświadczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Bo to sa petardy chamerykanskie ???? a jak to w Ameryce wszystko musi byc wieksze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 A ja myślałem, że mam bałagan w samochodzie... Bez urazy Bruno, po prostu nie mogłem się powstrzymać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) .... nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniu - to raczej nie bałagan .... Edytowane 31 Lipca 2018 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Wy sie poprostu nie znacie to sa wszystko akcesoria wedkarskie wymienicie chociaz jedeno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Nie dokuczajcie Bruno,- przecież napisał, że w Hameryce wszystko musi być większe Swoją drogą lepszego testera na konkretne ryby trudno by było Januszowi znaleźć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi