albert Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam mam problem poleciało w moim feederowym ww emblemie plastikowe koło posuwu szpuli - proszę Koledzy pomóżcie gdzie takowy mogę dostać, może być używany. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mormyszka Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Skontaktuj sie z Mefistofishing moze on cos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 dzięki Kolego ale tam już pytałem, poszukuję może coś na części ponieważ mój jest w dobrej formie ale to koło jest do wymiany a szkoda się rozstać z nim, służy/raczej służył mi dzielnie obok swojego brata bliźniaka przy średnich federach. pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Tutaj jest kółeczko-ślimaczek...http://www.ebay.com/itm/181395789810?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panie Tomaszu Jak mój kabłąk ,wysłał Pan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 dzięki Kolego i to bardzo pozd mam nadzieję że będzie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi