Krzysiek_W Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Czy możecie coś na ten temat powiedzieć? Jakieś doświadczenia? Szczególnie podczas kilkusezonowego użytkowania . Chodzi o modele SiC, seria BPST, inne z opcją SiC w sumie też. Główne wątpliwości to oczywiście jakość pierścienia i materiał, jak to wypada w porównaniu z Fuji. Pokusa ogromna, wiadomo, cena. Nie widziałem ich nigdy na oczy, materiały i opisy promocyjne jak zwykle wspaniałe . Wszelkie info. bardzo mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Bez obaw , Krzysztofie .. Niektóre mam od lat i nic złego o nich powiedzieć nie mogę , a i odmian ramek i kolorów więcej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 No to super . Dziękuję za rekomendację, a asortyment w PB rzeczywiście spory, jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi