jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witajcie, mam dziurę oczywiście nie budżetową, ale do rzeczy. - łowię garbusy MHX 781-2 i często jest tak ,że trzeba popracować 6, 7 lub nawet 9 g główką z 2 - 2,5 " gumiakiem i w tym momenci nie mam patyka.Mhx 781 to mój dożywociak i szukam czegoś zbliżonego oczywiście poza gramaturą.Studiuje forum i mam coraz większy bałagan w głowie , proszę o pomoc, pokierowanie i wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zakładam, że masz MHX 871-2, polecam CDEXN-702ML powinien być idealny do Twoich zapisanych powyżej zastosowań, a jeśli na być bardziej uniwersalny to CDEXN-792ML.Z pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Andrzej,nie ma pomyłki MHX 781-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 To ja takiego nie widziałem, zerknąłem sobie na stronce producenta i wiem, że to jest 6'6" czyli 1,98 cw i moc jak 871 tylko akcja jest fast.To co napisałem w propozycjach powinno Ci się sprawdzić.Z pozdrowieniami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Może s842-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) S781-2-MHX Gr.47mln 2 1,98 0,8-5,5 2-6 Fast Ultra Light 1,6 8,02 (300 zł)No jak nie ma jak jest? A jak Ci ten pasuje a potrzebujesz mocniejszego to przeca jest o oczko mocniejszy. Popytaj w pracowniach. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Może s842-2?macałem ale to nie "to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 S781-2-MHX Gr.47mln 2 1,98 0,8-5,5 2-6 Fast Ultra Light 1,6 8,02 (300 zł)No jak nie ma jak jest? A jak Ci ten pasuje a potrzebujesz mocniejszego to przeca jest o oczko mocniejszy. Popytaj w pracowniach.Nic o tym blanku nie wiem (tylko suche dane katalogowe) i nie mam gdzie go pomacać w okolicach Wa-wy może ktoś tym łowi ? Fakty z bojów mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jestem w posiadaniu wędki na blanku s781-2 o opisanych wyżej parametrach. Moja wersja uzbrojona w minimy tichrom zdecydowanie lepiej ładuje przynęty z górnego cw. Wędka czuła, bardzo dobrze trzyma nawet małe okonie. Okoń w wielkości 25 cm potrafi ugiąć wędkę przy samym dolniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jestem w posiadaniu wędki na blanku s781-2 o opisanych wyżej parametrach. Moja wersja uzbrojona w minimy tichrom zdecydowanie lepiej ładuje przynęty z górnego cw. Wędka czuła, bardzo dobrze trzyma nawet małe okonie. Okoń w wielkości 25 cm potrafi ugiąć wędkę przy samym dolniku.Taką już mam szukam o oczko mocniejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi