Tommek Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Może komuś się przydahttp://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?lang=fiPonieważ pomysł wątku z planami batymetrycznymi jest ciekawy, czasowo przyczepiam go w Wieściach znad wody. Jezeli okaże się rozwojowy i baza danych z planami batymetrycznymi będzie się powiększać - zawiśnie tu na stałe. Wszystko zatem w Waszych rękach. Pozdrawiam, friko Edytowane 14 Marca 2014 przez Tommek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mi, mi, mi się przyda!!! Z nieba mi te mapy spadły, dziekuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 No problem Jakby ktoś znalazł takie mapy Szwecji to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KokoN Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Szwecja... jestem za;) Może niech się każdy dzieli tym co ma;) Jezioro Rusken: http://www.smalandreisen.de/doc/djupkarta_sjoen_rusken_web.p df Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Super,w sumie planami naszych jezior też bym nie pogardził,niech każdy wrzuca to co ma. Dzięki Kokon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Uwaga. Czy ktoś mógłby wyjaśnić, czy dzielenie się?takimi planami jest legalne? (prawa autorskie). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Skoro są tu zamieszczane linki do stron internetowych, to nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Czyli nie można po prostu udostępniać plików? Ja mam Kisajno i Dobskie. Jak ktoś chce to mogę też przeskanować Siecino. Ale najpierw muszę wiedzieć że wolno. Chyba, że po prostu ktoś pisze: Mam to i owo. A reszta priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Uwaga. Czy ktoś mógłby wyjaśnić, czy dzielenie się?takimi planami jest legalne? (prawa autorskie). PozdrawiamRemek Nie jest jeśli ktoś ma wątpliwości niech wejdzie na stronę na której jest redaktorem M Szymański i przeczyta przeprosiny. Nawet mając oryginał nie można tego udostępnić. Po prostu lepiej uważać i takie rzeczy na PW udostępniać a nie na forum gdzie ktoś mógłby zażądać odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 No to się nie podzielę mapami fiordów i szkierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witek do końca nie wiadomo czy jest czy nie, ja na zimne dmucham po tym co widziałem jak o jakieś mapy była spora draka na innym forum. Prawa autorskie to trudny temat i lepiej uważać. Ktoś powinien to dokładnie sprawdzić ale wydaje mi się że umieszczenie linka do strony na której jest mapa nie jest ale umieszczenie już obrazu mapy lub w załączniku jest bo wykorzystujemy jakiś materiał którego nie jesteśmy właścicielami ani nie jest to dobro publiczne. Takie moje domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Idąc tym tokiem myślenia:jestem legalnym posiadaczem książki, kupiłem ją, mam rachunek. Czy mogę komuś pożyczyć do przeczytania?Jestem legalnym posiadaczem map batymetrycznych. Kupiłem, mam rachunek. Czy mogę komuś pożyczyć do wykorzystania? Strasznie podoba mi się motto koleżanki z pewnego forum:Nasze prawo jest jak płot- żmija się prześlizgnie, lew przeskoczy a jest po to aby się bydło po polu nie rozbiegało gdzie nie powinno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Strasznie podoba mi się motto koleżanki z pewnego forum:Nasze prawo jest jak płot- żmija się prześlizgnie, lew przeskoczy a jest po to aby się bydło po polu nie rozbiegało gdzie nie powinno.Też mi się podoba to motto Podczas tamtej afery chodziło o zwykłe mapy a gość który je opublikował posiadał oryginalny produkt wraz z oprogramowaniem.Wyszła draka bo ktoś był upierdliwy i zwęszył interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Z prawami autorskimi trzeba uważać. Prawo najczęściej jasno to określa, można sobie zrobić jedną kopię na własny użytek, czy coś takiego. To, że coś jest umieszczone w sieci nie znaczy, że jest legalne, jeśli zostało umieszczone tam z pogwałceniem praw, to podawanie linków, może być uznane za nielegalne rozpowszechnianie. Temat bardzo zawiły i trudny. Jakiś prawnik powinien się wypowiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszekr Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 RapidShare, Hotlife, MegaUpload, SpeedyShare, Fileserve, Sharingmatrix czy nawet chomikWrzucić tam podac linka, kłopot z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Tu jest pełen legal..... http://fitt.tychy.pl/gps/index.po.htm Pozdr.W. Ps, Przepraszam to chyba nie do końca to....ale może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam, największą bazę planów batymetrycznych posiada Instytut Rybactwa Śródlądowego w Olsztynie, generalnie to skarbnica informacji. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Myślę, że wiele osób z tego forum o tym wie P.S. Aż dziwne, że dopiero teraz cię tutaj zawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 posiada Instytut Rybactwa Śródlądowego w Olsztynie wraz z prawami autorskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 http://www.batymetria.pl/U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 http://jeziora-lowiska.freehost.pl/plany.htmU.P.S.: nie mam nic wspólnego z ta firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 A może by samemu coś zrobić oczywiście jeśli ktoś ma czas i mu zależyhttp://www.e-sonar.pl/webpage/zrobimy-ci-mape.htmlPoczytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Panie Czarku.Dla mnie mistrzostwo świata Fajnie, że ktoś taki jak Pan tu zawitał. Pańskie artykuły w prasie wędkarskiej czytam zawsze z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja mam nastepujace plany jak cos to priv to może sie podzielę : 1. BRODY.gif 2. CIEMINO.gif 3. hańcza.gif 4. JELEŃ.gif 5. KOCIE.gif 6. KOMORZE.gif 7. LUBICKO WIELKIE.gif 8. ŁĄCZNO.gif 9. NIESŁYSZ.gif 10. NOBLINY.gif 11. PILE.gif 12. STRZESZYN.gif 13. ŚNIADOWO.gif 14. ŚWIDNO-SARCZE.gif 15. boksze.htm 16. dlugie_wigierskie.htm 17. sejwy.htm 18. szejpiszki.htm 19. szelment_maly.htm 20. szelment_wielki.htm 21. błądzimskie.jpg 22. BORZYMIŃSKIE.jpg 23. CZARNE.jpg 24. CZAROWNICA.jpg 25. czorsztyńskie.jpg 26. GAŁADUS.jpg 27. GIM1.jpg 28. GIM2.jpg 29. GŁĘBOCZEK.jpg 30. GŁUSZYŃSKIE.jpg 31. GRZYWINEK.jpg 32. kamionkowskie.jpg 33. KLESZCZYN.jpg 34. kortowskie.jpg 35. KUCHNIA.jpg 36. MARÓZ.jpg 37. mielno.jpg 38. MIELNO2.jpg 39. NAGUS.jpg 40. narie.jpg 41. niepisze.jpg 42. NIEWILNO.jpg 43. nogat.jpg 44. OĆWIECKIE.jpg 45. OSTROWICKIE.jpg 46. OSTROWITE.jpg 47. POMORZE.jpg 48. ROBOTNO.jpg 49. SALNO.jpg 50. SIEMIANÓWKA.jpg 51. szydłowskie.jpg 52. ŚWIĘTAJNO.jpg 53. TUPADŁOWSKIE.jpg 54. wiartel.jpg 55. wiartel1.jpg 56. wiartel2.jpg 57. wiartel3.jpg 58. ŻNIŃSKIE_MAŁE.jpg 59. BERŻNIK.pdf 60. BIAŁE GM. WIZAJNY.pdf 61. BLIZNO GM. NOWINKA.pdf 62. CZARNE GM.WIZAJNY.pdf 63. DŁUGIE WIGIERSKIE.pdf 64. DRĘSTWO.pdf 65. GAŁADUŚ-1.pdf 66. GIERET GM.GIBY.pdf 67. GULBIN.pdf 68. HAŃCZA-2.pdf 69. JACZNO GM.WIZAJNY.pdf 70. KAMENDUŁ.pdf 71. KREJWELEK.pdf 72. OKMIN.pdf 73. OKRĄGŁE.pdf 74. OŻEWO.pdf 75. POMORZE GM. GIBY.pdf 76. POSTAWELEK SUW.pdf 77. PRZECHODNIE SUW.pdf 78. PUNIA.pdf 79. PUŃSK.pdf 80. SAJENKO.pdf 81. SIEMIANÓWKA.pdf 82. STAW SAJENEK.pdf 83. WIZAJNY.pdf 84. ZELWA.pdf 85. boksze.swf 86. dlugie_wigierskie.swf 87. sejwy.swf 88. siemianówka.swf 89. szejpiszki.swf 90. szelment_maly.swf 91. szelment_wielki.swf 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi