Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Kajak do wędkowania. No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Nie bardzo mi to wygląda na kajak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin P. Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Bardzo ciekawe..aż tak żeby nowy temat zakładać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dla niektórych na tym Świecie są rzeczy które się cyt. : fizjonomom nie śniły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ja myślę, że tak, nowinki zawsze są ciekawe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szemo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 to żeby ręce były wolne proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Za żadne skarby bym na środku jakiegoś bajorka w woderach i kamizelce nie łowił w pozycji stojącej z tego ustrojstwa.Jak an fotce 2 posty wyżej.Niczym łowienie z deski surfingowej moim zdaniem. Wąsko i niestabilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Osobiście choruję na ten kajak, może być 11,5 stopyTa seria ma podnoszone siedzisko, więc nie siedzi się tyłkiem na wodzie. 31kg, kółko z tyłu w kilu można poszaleć. http://www.gokajak.com/kajak-feelfree-lure-10-id-595.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek14 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Osobiście choruję na ten kajak, może być 11,5 stopyTa seria ma podnoszone siedzisko, więc nie siedzi się tyłkiem na wodzie. 31kg, kółko z tyłu w kilu można poszaleć. http://www.gokajak.com/kajak-feelfree-lure-10-id-595.htmlWygląda obłędnie, tylko zastanawia mnie stabilność na zbiornikach gdzie występuje dosyć duża falka... Czy czasem sie nie bedzię zachowywał jak przysłowiowa łupina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 WojtekTen model jest nowy, widziałem mokena w akcji jest stabilny. Poszukaj na yt.Pływają tym po oceanie i jest ok.Gość na filmiku sprawdza stabilność łącznie z wchodzenie do kajaku z wody.Dla mnie bomba, szczególnie siedzisko. Ludzie montują do tego elektryki. Cena. ... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Za żadne skarby bym na środku jakiegoś bajorka w woderach i kamizelce nie łowił w pozycji stojącej z tego ustrojstwa.Jak an fotce 2 posty wyżej.Niczym łowienie z deski surfingowej moim zdaniem. Wąsko i niestabilnie.Szeroki stabilny lepszy niż kajak i posiada kamizelkę asekuracyjną.Super sprawa no i mobilność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jak tak dobrze poszukać to jest tego od cholery w internecie i tak jak mówią napisy pod zdjęciamito są wędkarskie deski SUP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek14 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) WojtekTen model jest nowy, widziałem mokena w akcji jest stabilny.Poszukaj na yt.Pływają tym po oceanie i jest ok.Gość na filmiku sprawdza stabilność łącznie z wchodzenie do kajaku z wody.Dla mnie bomba, szczególnie siedzisko.Ludzie montują do tego elektryki. Cena. ... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaCoś pięknego, na zdjęciu wydawał mi sie dosyć mały jednak po filmikach widać że to kawał kajaka i wszystko fajnie kompatybilne i przemyślane jak właśnie siedzenie. Jednak 4,5 k to trochę pieniędzy jednak jest. Ale no cóż wszystko kosztuje a marzenia są właśnie po to aby je spełniać A co do deski (która notabene wygląda jak surfingowa z doczepionym koszem dla spławikowców) to osobiście bałbym sie na tym pływać na zbiornikach gdzie falka jest większa niż 20 cm Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Wojtek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A co powiesz na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Rzeczywiście zarąbiście: https://www.youtube.com/watch?v=xrxP2AuxCqg Zresztą wystarczy sobie wpisać Kayak fishing fail. Zaraz ktoś stwierdzi, że dwie osoby mogą z tego stabilnie na stojąco łowić. PS. Proponuję zwrócić uwagę co leci z kajaczka na 0:40 Pływają tym po oceanie i jest ok. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Cena takiego sprzętu na pewno też jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Paweł zapytaj Kuby standery, pływał po oceanie kajakiem. 4.5k to koszt łodzi. ... Jednak bardziej mnie kręci. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Coś pięknego, na zdjęciu wydawał mi sie dosyć mały jednak po filmikach widać że to kawał kajaka i wszystko fajnie kompatybilne i przemyślane jak właśnie siedzenie. Jednak 4,5 k to trochę pieniędzy jednak jest. Ale no cóż wszystko kosztuje a marzenia są właśnie po to aby je spełniać A co do deski (która notabene wygląda jak surfingowa z doczepionym koszem dla spławikowców) to osobiście bałbym sie na tym pływać na zbiornikach gdzie falka jest większa niż 20 cm Sup to raczej na flautę lub spływ bo pozycja stojąca to jak żagiel. Ale transport to super lekki na relingi dachowe i lecisz na starorzecze ,kanał,port jeziorko ukryte w lesie. Marzenia nic nie kosztują. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Paweł Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Kajak odpada, siedzenie na podłodze mnie nie bawi, ale jakby taka deska wędkarska SUP kosztowała max 1000 zł to może bym się skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Paweł [url=https://youtu.be/6feH80I41ww]https://youtu.be/6feH80I41ww[/url Marcin niezły filmik po linie też chodzą ale ja nie potrafię. A jak wszedł na dziób to mnie zatkało niezły akrobata ciekawe ile to trenował. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Kajak odpada, siedzenie na podłodze mnie nie bawi, ale jakby taka deska wędkarska SUP kosztowała max 1000 zł to może bym się skusił.Zobacz wersję lure masz siedzisko Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Sup 3500zł wolę kajak Lure 11.5 cenę można negocjować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Paweł https://youtu.be/6feH80I41ww"]https://youtu.be/6feH80I41ww[/url Marcin niezły filmik po linie też chodzą ale ja nie potrafię. A jak wszedł na dziób to mnie zatkało niezły akrobata ciekawe ile to trenował. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaChciałem zrobić testy kajaka z paroma ludkami ale dystrybutor powiedział nie. Brig, nie każdy lubi kajaki. Tematem interesuje się 2 lata, nie jest źle. To nie są takie zwykłe kajaki. Starym polskim kajakiem drewnianym pływałem jak były bałwany na jeziorze. Deska.... stare konstrukcje windsurfingowe były tych wymiarów co ten sup, waga 30kg.Wolę kajak Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fishnen
Top użytkownicy dla tego pytania
45
28
19
17
Popularne dni
14 Sty
31
11 Lut
16
19 Lut
13
12 Lut
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Fishnen 45 odpowiedzi
brig 28 odpowiedzi
ezehiel 19 odpowiedzi
GIĘTY 17 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2016
31 odpowiedzi
11 Lut 2017
16 odpowiedzi
19 Lut 2017
13 odpowiedzi
12 Lut 2017
13 odpowiedzi
Popularne posty
Adam 65
Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopc
WhiteWillow
Tak, zrób ze starej romany aluminiowego Finvala.
Artech
Ten wątek powinien zmienić tytuł na: "Wstaw z internetu zdjęcie jakiejś łódki"
Opublikowane grafiki
255 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi