Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Marcin a ja pływam kajakiem cały sezon od 3 lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ale lure? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Panowie normalna sprawa, każdy ma swój gust i upodobanie, jeśli krzesełko na kajaku będzie miałotak ze 40 cm wysokości to może być kajak, ale cena troszeczkę zadurza jak na polskie warunki, Za 4500 to można dobrą łódkę kupić, żeby zaszpanować to trochę drogo, ledwo w zeszłym rokuwyskubałem na łódkę i to na dodatek używaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Rzeczywiście zarąbiście: https://www.youtube.com/watch?v=xrxP2AuxCqg Zresztą wystarczy sobie wpisać Kayak fishing fail. Zaraz ktoś stwierdzi, że dwie osoby mogą z tego stabilnie na stojąco łowić. PS. Proponuję zwrócić uwagę co leci z kajaczka na 0:40 Ja pływałem lure 11.5 1 osobowymskład załogi ☺ kapitan czyli ja (105 kg),żona,córka syn komfortu nie było ale zabawy sporo oczywiście jezioro.A na filmie to wąski kajak szybki ale mało stabilny powinien uważać ale euforia ryba i klips. Za to zobacz jak powoli się kładzie☺ Edytowane 14 Stycznia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ale lure? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaTak 11.5 jak chcesz to w lato podjadę to se chlapniesz wiosłem ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie normalna sprawa, każdy ma swój gust i upodobanie, jeśli krzesełko na kajaku będzie miałotak ze 40 cm wysokości to może być kajak, ale cena troszeczkę zadurza jak na polskie warunki, Za 4500 to można dobrą łódkę kupić, żeby zaszpanować to trochę drogo, ledwo w zeszłym rokuwyskubałem na łódkę i to na dodatek używaną.Dałem 3700 nie jest to mało.Ale za łódkę trzeba dać 2000 minimum przyczepka 1500 tnę wszystko. Trzymanie wodowanie .Pływam sam wybrałem kajak ,łapię za dziób spuszczam po trawie i pływam. Jeden lubi grzyby a drugi ryby ☺ Edytowane 14 Stycznia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Na Efftexie w Brukseli oglądałem te kajaki i też się napaliłem na Lure10. Ale popływałem trochę kajakiem i stwierdziłem że z moim zdezelowanym kręgosłupem nie dam rady. Ogólnie kajaki świetnie wykonane i łatwo przetransportować nad wodę.Łapać z tego nie łapałem a szkoda bo może bym się skusił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dałem 3700 nie jest to mało.Ale za łódkę trzeba dać 2000 minimum przyczepka 1500 tnę wszystko. Trzymanie wodowanie .Pływam sam wybrałem kajak ,łapię za dziób spuszczam po trawie i pływam. Jeden lubi grzyby a drugi ryby ☺A czy mi się zdaje czy Ty miałeś też Hobie w zeszłym sezonie co?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Szczerze, to wolałbym deskę, kajak uważam za mniej wygodny, ale kupienie czegoś takiego w Polscegraniczy z cudem, no i trzeba uważać żeby nie kupić jakiegoś dmuchańca tylko do pływania w piance. Naoglądałem się desek SUP w internecie' profesjonalne wędkarskie deski SUP są droższe i większe,ich długość wynosi nawet ponad 4 m a szerokość może przekracza ponad 1 metr.Mogą być wyposażone w echosondy, silniki przyczepne (tylko nie wiem poco) nie wspomnę o uchwytachna wędki, lodówkę, siedzenie i wiele innych cudów. Na niektórych wędkarskich deskach SUP jest więcej sprzętu jak na mojej łódce Alf 390. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Fishnen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Bo nie siedziałeś w kajakowym fotelu,siedzę w nim po 8 godzin.W to lato tak mnie ubujało , że zasnołem na środku jeziora z wędką w ręku.Mam kamizelkę asekuracyjną. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez brig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Bo nie siedziałeś w kajakowym fotelu,siedzę w nim po 8 godzin.W to lato tak mnie ubujało , że zasnołem na środku jeziora z wędką w ręku.Mam kamizelkę asekuracyjną.Brig to nie kajak Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Brig to nie kajak Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaKajak tylko trochę wolniejszy bo szerszy.???? Edytowane 14 Stycznia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 SUP to nie to, poza wędkowaniem kajak można wziąć na rzekę i zrobić sobie spływ, masz bakisty które są szczelne.Wagowo SUP i kajak są podobne, transport samego SUP jest wygodny, ale co z siedziskiem, kijami i tak dalej.W przypadku kajaków wędkarskich ładujesz sprzęt w bakisty i do tylnego kosza bierzesz za rączkę i ciągniesz. Pływałem na sup i kajakach i jakoś sup mnie nie przekonuje. Ciekawym sprzętem na rybki by była szwedzka łódka CB90 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ona nie jest na ryby ona jest po ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Wygodniejsza od kajaka i sup Problem ze slipem może być :V Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Mamy też SUP-kajaki wędkarsko-turystyczne, tanie solidne i praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Wersja imigrant :V Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Albo coś takiego, bardziej współczesna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Na zalewie osieczek gość ma platformę na takich rurach.Można powiedzieć taki ruchomy pomost. Rury 200 obejmy i całowniki na tym dechy, Można postawić namiot. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez ezehiel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Na zalewie osieczek gość ma platformę na takich rurach.Można powiedzieć taki ruchomy pomost. Rury 200 obejmy i całowniki na tym dechy, Można postawić namiot. A nie masz czasem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Niestety nie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nie jest to coś specjalnego, trzeba odpowiednio ustawić pływaki Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzięki, dam sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 No i nurkujemy, ale wędkarzowi też może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) A to moje marzenie i niedoszły plan.W miarę dobry Jet można dostać za 6000zł.Miałem już nawet upatrzoną Yamahę (o ile dobrze pamiętam) w tej cenie z jakimiś ogromnymi komorami na sprzęt.3-osobową.Prędkość przemieszczania się super.Opcje "tuningowe" nieograniczone.Ludzie cuda wyciskają z tego. W linku orgia możliwości.https://www.google.pl/search?q=jetski+fishing&espv=2&biw=1920&bih=1099&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiDg8PLmr3KAhUGtxQKHSUXDmoQsAQIHQ# Filmy.https://www.youtube.com/results?search_query=jet+ski+fishing Ps.Znalazłem.Taką chciałem Yamaha SUV 1200http://www.spearboard.com/showthread.php?t=86398&page=24-osobowe nawet są. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez makamba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fishnen
Top użytkownicy dla tego pytania
45
28
19
17
Popularne dni
14 Sty
31
11 Lut
16
19 Lut
13
12 Lut
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Fishnen 45 odpowiedzi
brig 28 odpowiedzi
ezehiel 19 odpowiedzi
GIĘTY 17 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2016
31 odpowiedzi
11 Lut 2017
16 odpowiedzi
19 Lut 2017
13 odpowiedzi
12 Lut 2017
13 odpowiedzi
Popularne posty
Adam 65
Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopc
WhiteWillow
Tak, zrób ze starej romany aluminiowego Finvala.
Artech
Ten wątek powinien zmienić tytuł na: "Wstaw z internetu zdjęcie jakiejś łódki"
Opublikowane grafiki
255 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi