Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja kupiłem z drugiej ręki, ale mam FV od właściciela, zakupił go w System-k.Niestety cena teraz jest zaporowa ze względu na kurs $ Na dziś nie wydałbym za kajak więcej niż 3,5 -4tys zł za full opcję z ekstra siedzeniem.Można kupić w tej kasie FeelFree Moken 12, albo za mniejsze pieniądze OceanKayak ale tam są niskie siedzenia piankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Kolega w wątku o łodziach pokazał link do producenta i tam mają ciekawe kajaki.Ciekawe czy produkują czy przywożą chińczyki i jakie mają ceny bo fajnie te kajaki się prezentują.http://www.lodzie.net.pl/dodatki Wysłałem zapytanie o cennik. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez GoloGolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inter Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) 2015 rok luty , egipt , jak to zabatrzyliśmy to wszyscy byli w szoku -- mało tego 2 wedkarzy dzień w dzień przywoziło nam tuńczyki , wędka to tylko szpula żyłki była i jakas blacha na końcu z niby hakiem , masakra - ale to działało !!! Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez inter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 2015 rok luty , egipt , jak to zabatrzyliśmy to wszyscy byli w szoku -- mało tego 2 wedkarzy dzień w dzień przywoziło nam tuńczyki , wędka to tylko szpula żyłki była i jakas blacha na końcu z niby hakiem , masakra - ale to działało !!! Trzeba u nas spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmgg Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja kupiłem z drugiej ręki, ale mam FV od właściciela, zakupił go w System-k.Niestety cena teraz jest zaporowa ze względu na kurs $ Na dziś nie wydałbym za kajak więcej niż 3,5 -4tys zł za full opcję z ekstra siedzeniem.Można kupić w tej kasie FeelFree Moken 12, albo za mniejsze pieniądze OceanKayak ale tam są niskie siedzenia piankowe. Dzięki za odpowiedź, ceny tego kajaku w System-K rzeczywiście lekko zwalają z nóg.Feel Free chodzi mi po głowie już od dawna - może się w końcu zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Popływaj najpierw bo warto spróbować, wciąga jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ciekawe ile coś takiego może kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To jest tanie jak barszcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ememiks Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To jest tanie jak barszcz.Kategoria "c" wysoka burta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jet kajak http://youtu.be/7zUDjaMmXzw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stone Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 To jest dobre http://www.angelecke-wasserliesch.de/produkt/anglerfahrrad/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=51BqyBRDyeE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Fajna jednostka pod kątem mobilności, ekspedycji wędkarskich itp. https://youtu.be/-Jej2iYl6WQ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GIĘTY Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Popływaj najpierw bo warto spróbować, wciąga jak diabli Witam. Bardzo fajny masz ten kajak, sam miałem ochotę wejść w takie łowienie nawet na targach oglądałem je dokładnie. Zdecydowałem się jednak na łódź, chociaż łowi mi się z łodzi znakomicie to kajak dalej mi się śni po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Jak przyjdzie trochę słońca to możemy sie umówić na żwirowni w Lewinie albo Ptakowicach na próbne pływanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GIĘTY Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Bardzo chętnie skorzystam z takiej okazji, a ciebie zabiorę na łódkę na Odrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GIĘTY Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Patrząc z perspektywy łowienia z łodzi słabo sobie wyobrażam łowienie z kajaka w dużej nizinnej rzece o silnym uciągu bez możliwości skutecznego kotwiczenia w wybranych miejscach. Łowienie w ciągłym dryfie jest chyba mocno uciążliwe. Ciekawy jestem czy istnieje jakiś skuteczny system kotwiczenia bo te małe kotwiczki kajakowe które opuszczane są na mini windach nie utrzymają w silnym nurcie np. Odry. Chyba że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Patrząc z perspektywy łowienia z łodzi słabo sobie wyobrażam łowienie z kajaka w dużej nizinnej rzece o silnym uciągu bez możliwości skutecznego kotwiczenia w wybranych miejscach. Łowienie w ciągłym dryfie jest chyba mocno uciążliwe. Ciekawy jestem czy istnieje jakiś skuteczny system kotwiczenia bo te małe kotwiczki kajakowe które opuszczane są na mini windach nie utrzymają w silnym nurcie np. Odry. Chyba że się mylę?Kajak to nie łódka - żeby go zatrzymać nie trzeba 20 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GIĘTY Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Kajak to nie łódka - żeby go zatrzymać nie trzeba 20 kilo Cóż pewnie masz rację, trzeba będzie sprawdzić jak to jest w praktyce. Nie uwierzę dopóki nie zobaczę ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Pływam kajakiem ,ale nie po rzece więc nie powiem nic pewnego lecz myślę że 10 trzeba mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Nie wędrowałem na rzece, zawsze na stojącej wodzie wiec nie powiem. Wpływałem kilka razy i ciągnie jak to kajak ale lekko pod prąd idzie wiec pare kilo pewnie wystarczy Muszę w końcu zaatakować Nyse w tym roku jak sie uda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GIĘTY Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Pływam kajakiem ,ale nie po rzece więc nie powiem nic pewnego lecz myślę że 10 trzeba mieć.10 nie podczepisz do takiej małej windy trzeba by rzucać z ręki i trzymać gdzieś w okolicy siedziska żeby mieć pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Pływam kajakiem ,ale nie po rzece więc nie powiem nic pewnego lecz myślę że 10 trzeba mieć.Dyszka trzymała mojego Sempera w nurcie Odry. 1. Nurt silny, bo po wejściu do połowy łydek dalej nie masz ochoty 2. Faktem jest, że staliśmy na długiej lince i w kamieniach.3. W nurcie, bez zaczepów i zawad - dwudziestka i staliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GIĘTY Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Fajnie by było gdyby taka mała kajakowa kotwiczka dała rade w takim rzecznym uciągu ale wydaje mi się to mało prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Pływam po zalesionych jeziorkach mam kotwiczkę 2.5 kg i jest ok ale jak była 1.5 i powiało to dryfowałem.Tylko ręka zapomnij o windzie. Edytowane 11 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fishnen
Top użytkownicy dla tego pytania
45
28
19
17
Popularne dni
14 Sty
31
11 Lut
16
19 Lut
13
12 Lut
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Fishnen 45 odpowiedzi
brig 28 odpowiedzi
ezehiel 19 odpowiedzi
GIĘTY 17 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2016
31 odpowiedzi
11 Lut 2017
16 odpowiedzi
19 Lut 2017
13 odpowiedzi
12 Lut 2017
13 odpowiedzi
Popularne posty
Adam 65
Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopc
WhiteWillow
Tak, zrób ze starej romany aluminiowego Finvala.
Artech
Ten wątek powinien zmienić tytuł na: "Wstaw z internetu zdjęcie jakiejś łódki"
Opublikowane grafiki
255 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi