Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GIĘTY Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Najmniejszy z tej serii więc najlżejszy chociaż patrząc na opis dużej różnicy nie ma tylko 3kg. Tak tylko mi się wydaje że ta 10 jest wystarczająca jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmgg Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Według mnie najfajniejszy to 11.5 mam i polecam jak będziesz miał jakieś pytania wal śmiało. :-) Podłączę się pod rozmowę...chcę dopytać o opinię użytkownika. Przymierzałem się kiedyś w sklepie do Feel Free Moken 10 Lite (kajak wędkarski "chodzi za mną" już od pewnego czasu). Kajak zrobił bardzo dobre wrażenie jest solidny i dość lekki. Był tylko jeden mankament - oparcie fotela bardzo słabo trzymało plecy, co moim zdaniem wyklucza wędkowanie.Dopytałem czy fotel jest prawidłowo zamocowany - sprzedawca upierał się, że tak. Jakie są Twoje wrażenia - czy tylko trafiłem na wadliwy egzemplarz, czy jest coś na rzeczy? będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GIĘTY Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja podczas przymiarki nie zauważyłem żadnych problemów z siedziskiem ale też chętnie wysłucham opinii użytkowników w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Michał ile masz wzrostu ?Koleg ma 190 i powiedział,że za krótkie oparcie ja mam 176 i jest ok fotel bardzo wygodny siedźę po 10 g jak coś to podnoszę i mam krzesełko .Raz nawet usnąłem tak mnie fajnie bujało , dobrze że nie wypuściłem wędki z ręki tylko leżała na nogach.11.5 lepiej pływa bo jest dłuższa Edytowane 19 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmgg Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Mam 175 - więc nie powinno być problemu. A jakie masz siedzenie, King Fisher? http://kajakowo.net/601-feelfree-siedzenie-king-fisher.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Mam 175 - więc nie powinno być problemu. A jakie masz siedzenie, King Fisher? http://kajakowo.net/601-feelfree-siedzenie-king-fisher.htmlNie to jakaś pomyłka.Zobacz na tej stronie model Lure 11.5 krzesełko jest na płasko a jak jesteś na łowisku podnosisz i siedzisz jak w fotelu w domu:-)Ale strasznie są drogie te kajaki ja kupowałem jak były tańsze.Jak będziesz zdecydowany to daj znać mam lepszą opcję cenową.:-)Kajak jest niezniszczalny na zimę opieram o drzewo łańcuch i stoi do lata.W lato na dach auta i w las na jeziorka. Edytowane 19 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmgg Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Nie to jakaś pomyłka.Zobacz na tej stronie model Lure 11.5 krzesełko jest na płasko a jak jesteś na łowisku podnosisz i siedzisz jak w fotelu w domu:-)Ale strasznie są drogie te kajaki ja kupowałem jak były tańsze.Jak będziesz zdecydowany to daj znać mam lepszą opcję cenową.:-)Kajak jest niezniszczalny na zimę opieram o drzewo łańcuch i stoi do lata.W lato na dach auta i w las na jeziorka. Tak mi się wydawało, że chodzi o inne siedzenie. W FeelFree 10 jest to siedzisko King Fisher - i własnie do takiego kajaka się przymierzałem. 11.5 - robi bardzo dobre wrażenie - ale cena raczej zaporowa. Pewnie jeszcze trochę będę się zastanawiał i się w końcu zdecyduję. W razie czego zgłoszę się w temacie "lepszej opcji cenowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Zaporowa ? To jakaś paranoja.Jak będziesz zdecydowany to daj znać może coś się wymyśli :-)Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość buszmen Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja mam moken10litle z siedzeniem king Fisher - mam 169cm wzrostu i 75kg. wagi dlatego też wybrałem najmniejszy kajak , siedzenie jest wygodne , jak dla mnie mogło by być węższe i niższe oparcie - ale to rzecz gustu , latem nie raz pływam bez siedzenia na klęczkach jak w canoe , lubię też pływać na stojąco , a podczas wędkowania trzymać nogi w wodzie dla mnie wędkuje się lepiej jak z łódki , którą też posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 I dla mnie wędkuje się lepiej niż z łódki, którą też posiadam.:-)To ja miejska stonka :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość buszmen Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Pewnie w lato znowu miejska stonko będziesz wrzeszczał i śmiecił puszkami po piwie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Nie to jakaś pomyłka.Zobacz na tej stronie model Lure 11.5 krzesełko jest na płasko a jak jesteś na łowisku podnosisz i siedzisz jak w fotelu w domu:-)Ale strasznie są drogie te kajaki ja kupowałem jak były tańsze.Jak będziesz zdecydowany to daj znać mam lepszą opcję cenową.:-)Kajak jest niezniszczalny na zimę opieram o drzewo łańcuch i stoi do lata.W lato na dach auta i w las na jeziorka.Arek mnie osobiście przekonał do 11.5 i za to go kocham... na swój sposób[emoji2] super jednostka, polecam! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Wolę butelkowe , a potem robię z nich spławiki .Fajnie kołyszą się na tafli.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Wolę butelkowe , a potem robię z nich spławiki .Fajnie kołyszą się na tafli.:-)Aruś, w marcu akajakujemy:-% Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ale teraz piję z puszki sytuacja mnie zmusza .To ja super ciacho.:-) Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Przepraszam za traumatyczne zdjęcie, ale wypiłem już 10 i jest po 22.Ostrzegam nie pokazujcie zdjęcia swoim żonom bo je bezpowrotnie stracicie.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Marny fotomontaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 To nie jest fotomontaż tylko wizualizacja i całkiem niezła ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 To sobie tę "wizualizację" spraw.... Jeśli istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dziwny jesteś. Jak dom kupujesz to tez jest wizualizacja. I mogę go kupić. Malkontent... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Byłaby jak znalazł na Martwą Wisłę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jest wizualizacja i wizualizacja... Obok mojego domu na sąsiedniej działce mieli postawić dom do sprzedania i przed wbiciem łopaty zrobili wizualizację domu z ogrodem .Jak ją zobaczyłem to się żony zapytałem : słuchaj widzisz ten obrazek -widzę , to nasz dom to gdzie jest ? ..... Taką przestrzeń " wizualizowali " jakby tam hektar ogrodu miał być. A w rzeczywistości wyszło bagatela 3 m od płotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość buszmen Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 https://youtu.be/esQpDI1CO_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Prawie30 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2019 przez ~30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fishnen
Top użytkownicy dla tego pytania
45
28
19
17
Popularne dni
14 Sty
31
11 Lut
16
19 Lut
13
12 Lut
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Fishnen 45 odpowiedzi
brig 28 odpowiedzi
ezehiel 19 odpowiedzi
GIĘTY 17 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2016
31 odpowiedzi
11 Lut 2017
16 odpowiedzi
19 Lut 2017
13 odpowiedzi
12 Lut 2017
13 odpowiedzi
Popularne posty
Adam 65
Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopc
WhiteWillow
Tak, zrób ze starej romany aluminiowego Finvala.
Artech
Ten wątek powinien zmienić tytuł na: "Wstaw z internetu zdjęcie jakiejś łódki"
Opublikowane grafiki
255 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi