Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamos Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Znalazłem coś takiego, myślę, że jest to fajna opcja na leśne jeziorka. Połączyłem z istniejącym wątkiem Edytowane 31 Października 2019 przez Jano 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skalaar Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Najlepsze sceny wycieli...jak w dobrym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Potwór z bagien https://m.youtube.com/watch?v=fWfNThmE9Kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Silnika chłodzony powietrzem to bardzo dobry pomysł na zarośnięte zbiorniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eljotnes Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Najlepsze sceny wycieli...jak w dobrym filmie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamos Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Myślę, że dobry szkutnik byłby wstanie coś takiego wykonać a koszta materiału, powinny się zamknąć w okolicach 1000-ca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam100lica Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Koledzy Wydaje mi sie ze nikt nie dopisał catamaranu Colorado fenomenalny produkt kapitalnie sprawdza sie na rzekach i jeziorach. Pomysł amerykański W Polsce śladowo użytkownicy nad woda robi furorę https://m.youtube.com/watch?v=DNrOB6xCn2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam 65 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopce. Waży tylko 40 kg więc radzę sobie jednoosobowo. Jak dorobię boczny pływak to bardzo zyska na stabilności. Chociaż nawet taka jaka jest teraz dobrze radziła sobie na jeziorze Pile przy sporej fali. Koszt materiałów to ok 1300 zł + dużo własnej pracy. Można by oczywiście zrobić typową łódkę wędkarską podobnie składaną, ale szerszą i z pawężą pod silnik. - to akurat film ze spływu, składanie widać od 19 minuty.A dokładniej jak jest to zrobione widać na filmie prezentującym drugie kanu, którego nie rejestrowałem do celów wędkarskich. Gdyby ktoś chciał zrobić sobie podobnie składaną łódke wędkarską to służę radą. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Prawie30 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 https://www.youtube.com/watch?v=1xidDf8rp7g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Ciekawy ten Pelican, moze trza bedzie pogonic Jacksona... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jamjest Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopce. Waży tylko 40 kg więc radzę sobie jednoosobowo. Jak dorobię boczny pływak to bardzo zyska na stabilności. Chociaż nawet taka jaka jest teraz dobrze radziła sobie na jeziorze Pile przy sporej fali. Koszt materiałów to ok 1300 zł + dużo własnej pracy. Można by oczywiście zrobić typową łódkę wędkarską podobnie składaną, ale szerszą i z pawężą pod silnik. to akurat film ze spływu, składanie widać od 19 minuty.A dokładniej jak jest to zrobione widać na filmie prezentującym drugie kanu, którego nie rejestrowałem do celów wędkarskich. Gdyby ktoś chciał zrobić sobie podobnie składaną łódke wędkarską to służę radą.Brawo za projekt, wykonanie, dbałość o detal i wykończenie, podziwiam!Za ładne dziewczyny też brawo Edytowane 14 Grudnia 2019 przez Jamjest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamos Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Mi podoba się coś takiego lub to Ta druga pozycja w wielkim uproszczeniu jest możliwa do skopiowania , chodzi mi pogłowie taki pomysł aby coś takiego zbudować, może po Nowym Roku ruszę z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Mega kółka do slipowania pontonu po piachu i kamolach były by super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=m6iVrVSzvCIhttps://www.youtube.com/watch?v=R7ggKfTYkbQ Edytowane 14 Stycznia 2020 przez radmac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmgg Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 https://www.youtube.com/watch?v=G_sGNsPD2fk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 To może i ja zapodam coś ciekawego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Jako ciekawostka do EXTREMALNYCH WYPRAW https://www.youtube.com/watch?v=opC3TZh1tqY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Jakos mnie takie cuda nie przekonujá .Jak zrobic siusiu w naglej potrzebie ? Brak mozliwosci ruchu i ciágle jedna pozycja .Jak dla mnie rzecz nic nie warta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 to jest rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 to jest rewelacja .Pan Samochodzik pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 https://allegro.pl/oferta/ponton-katamaran-wedkarski-na-zamowienie-nowosc-7304253740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamos Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Nawet nawet tylko ten fotel... Ciekawe jak że stabilnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Na targach oglądałem coś podobnego ale miało pedały (sic) i śrubę napędową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fishnen
Top użytkownicy dla tego pytania
45
28
19
17
Popularne dni
14 Sty
31
11 Lut
16
19 Lut
13
12 Lut
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Fishnen 45 odpowiedzi
brig 28 odpowiedzi
ezehiel 19 odpowiedzi
GIĘTY 17 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2016
31 odpowiedzi
11 Lut 2017
16 odpowiedzi
19 Lut 2017
13 odpowiedzi
12 Lut 2017
13 odpowiedzi
Popularne posty
Adam 65
Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopc
WhiteWillow
Tak, zrób ze starej romany aluminiowego Finvala.
Artech
Ten wątek powinien zmienić tytuł na: "Wstaw z internetu zdjęcie jakiejś łódki"
Opublikowane grafiki
255 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi