Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Nie bardzo kojarzy co jest na drugim zdjęciu, jakoś nie pasuję do całosci.Swietna robota.Czwarte zdjęcie przypuszczam jest z zawodów wędkarskich, jakoś pontonów tam nie widać.Z tymi życzliwymi ludźmi to taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Na drugim zdjęciu jest łódź do góry nogami, aby pokazać jak wypieszczony jest topkot na całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Powinieneś wiedzieć czy chcesz łódź z kabiną, łodź z pokładwm basowym czy inna. <<edit>>https://jerkbait.pl/topic/3698-regulamin-jerkbaitpl/<<....>> 5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Pierwotne założenie było inne nie remont łódki Romana tylko co można zrobicna kadłubie tej łódki. Po; 1) Nie zamierzałem tej łódce przywracać pierwotnego wyglądu.PO; 2) Zdecydowałem że nie będzie to łódka Bass'owa, a zdecydowałem teraz,doszedłem do wniosku, że pokład słoneczny jest za drogi w zbliżonej cenie,a nawet taniej można zrobić np. małą kabinę. Po; 3) Jeszcz nawet dobrze nie zaczełem remontu samego kadłuba romany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Na drugim zdjęciu jest łódź do góry nogami, aby pokazać jak wypieszczony jest topkot na całości Jakie wymiary łodzi i moc silnika ?Do 360 Helix to 9 czy 12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Jakie wymiary łodzi i moc silnika ?Do 360 Helix to 9 czy 12 ?520 na 210 cm chyba. To procraft pro SC 175, wymiary można sobie sprawdzić. Silnik 115 koni. Na dziobie 12 cali. Zaraz cała elektronika będzie na sprzedaż z racji wymiany na Xplore. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fishnen
Top użytkownicy dla tego pytania
45
28
19
17
Popularne dni
14 Sty
31
11 Lut
16
19 Lut
13
12 Lut
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Fishnen 45 odpowiedzi
brig 28 odpowiedzi
ezehiel 19 odpowiedzi
GIĘTY 17 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2016
31 odpowiedzi
11 Lut 2017
16 odpowiedzi
19 Lut 2017
13 odpowiedzi
12 Lut 2017
13 odpowiedzi
Popularne posty
Adam 65
Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopc
WhiteWillow
Tak, zrób ze starej romany aluminiowego Finvala.
Artech
Ten wątek powinien zmienić tytuł na: "Wstaw z internetu zdjęcie jakiejś łódki"
Opublikowane grafiki
255 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi