Fishnen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Na targach oglądałem coś podobnego ale miało pedały (sic) i śrubę napędową... Pamiętasz może kto to wystawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Nawet nawet tylko ten fotel... Ciekawe jak że stabilnościąStabilne toto jest (spójrz na filmik ). A fotel to tylko dodatek, całość jest robiona na indywidualne zamówienie, więc możesz zażyczyć sobie także fotel kapitański z łodzi wędkarskiej, czy Elektostatyk... Edytowane 24 Stycznia 2021 przez HighRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamos Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Na filmiku widać, że pływający nie czuje się zbyt pewnie szczególnie w pozycji stojącej takie odnoszę wrażenie, być może brak mu pewności siebie. Ogólnie pomysł dość dobry, bo wolę pływadła z których mogę obserwować to co dzieje się w wodzie i na niej niż takie z których obserwuję chmury.Nie wiem jak z dostępnością w Polsce ale ten katamaran mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Na filmiku widać, że pływający nie czuje się zbyt pewnie szczególnie w pozycji stojącej takie odnoszę wrażenie, być może brak mu pewności siebie. Ogólnie pomysł dość dobry, bo wolę pływadła z których mogę obserwować to co dzieje się w wodzie i na niej niż takie z których obserwuję chmury.Nie wiem jak z dostępnością w Polsce ale ten katamaran mi się podoba. Obejrzyj filmik z tym polskim wynalazkiem, link jest pod ogłoszeniem na Allegro. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez HighRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Na targach oglądałem coś podobnego ale miało pedały (sic) i śrubę napędową... Może TO miałeś na myśli:https://www.ebay.com/itm/Colorado-Pontoon-Boat/124510650758?hash=item1cfd69c186:g:~1YAAOSw9-9f8CF6Ale TO nie ma pedałów ani śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Znalazłem tylko słabej jakości foto. Przekładnia była na pasku zębatym, śruba dość duża i kręciła cię całkiem szybko. Ciekawe jak to pływało. Miałem film ale zanikł w czeluściach czasu http://jedynka.lh.pl/plywadlo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Znalazłem tylko słabej jakości foto. Przekładnia była na pasku zębatym, śruba dość duża i kręciła cię całkiem szybko. Ciekawe jak to pływało. Miałem film ale zanikł w czeluściach czasu http://jedynka.lh.pl/plywadlo.jpgBardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ile to kosztuje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ile to kosztuje? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKtóre TO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Tamto zdjęcie jest sprzed 3 lat. Na stronie wisi uboga wersja bez napędu i nierdzewki. http://nawipoland.pl/produkt/katamaran-nawipoland/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ten katamaran bo jeden z producentów kajaków ma fajna platformę podobną. Ciekaw jestem porównania ceny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 plywadlo.jpg (1200×675) (lh.pl)na toto widziałem w tygodniu jakieś ogłoszenie za 4 koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ten katamaran bo jeden z producentów kajaków ma fajna platformę podobną. Ciekaw jestem porównania ceny Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTu masz wszystko : https://allegro.pl/oferta/ponton-katamaran-wedkarski-na-zamowienie-nowosc-7304253740 A który to producent i co za platforma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Pływać to można wszystkim. https://www.facebook.com/DailyMail/videos/126549629106172 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Pływać to można wszystkim. https://www.facebook.com/DailyMail/videos/126549629106172Akurat pracuje w tej firmie produkujácej te kontenery i w zyciu nie wpadlbym na ten pomysl zeby tak je wykozystac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Znalazłem tylko słabej jakości foto. Przekładnia była na pasku zębatym, śruba dość duża i kręciła cię całkiem szybko. Ciekawe jak to pływało. Miałem film ale zanikł w czeluściach czasu http://jedynka.lh.pl/plywadlo.jpgWidziałem go na Rybomani 2018 . Wyglądał bardzo znośnie . Nawet przez chwilę się zastanawiałem czy go nie kupić na jakieś małe bajora bo z tego co pamiętam mieścił się w torbie i ważył ok. 20 kg i kosztował ok. 2 koła Edytowane 25 Stycznia 2021 przez sero1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Taki żart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Albo ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 https://www.ebay.pl/itm/Roanoke-Pontoon-Inflatable-Fishing-Boat/222910959642?hash=item33e687501a:g:dusAAOSwYutaxSWM CIekawostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robas Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cristovo Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 może ktoś z Was posiada wiedzę i doświadczenie w temacie Pelicana Catch 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cristovo Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 powtórzę pytanie......temat o kajakach zamknięty, musiało być gorąco.....ale chyba ktoś w Polsce kajakami pływa i z kajaków łowi? no i może ten ktoś miał okazję dosiadać Pelicana Catch 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 powtórzę pytanie......temat o kajakach zamknięty, musiało być gorąco.....ale chyba ktoś w Polsce kajakami pływa i z kajaków łowi? no i może ten ktoś miał okazję dosiadać Pelicana Catch 100? Pływają, pływają mnóstwo chłopaków tylko pewnie nie widzą postu ,bo watek kajakowy zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cristovo Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 no tak, zresztą jak cały kraj......i tak samo bez sensu to gdzie podziemie kajakowe jest aktywne, w którym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 no tak, zresztą jak cały kraj......i tak samo bez sensu to gdzie podziemie kajakowe jest aktywne, w którym temacie?No jest aktywne, ale nie wypada tu pisać, musisz wykazać się kreatywnością i poszukać w necie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fishnen
Top użytkownicy dla tego pytania
45
28
19
17
Popularne dni
14 Sty
31
11 Lut
16
19 Lut
13
12 Lut
13
Top użytkownicy dla tego pytania
Fishnen 45 odpowiedzi
brig 28 odpowiedzi
ezehiel 19 odpowiedzi
GIĘTY 17 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2016
31 odpowiedzi
11 Lut 2017
16 odpowiedzi
19 Lut 2017
13 odpowiedzi
12 Lut 2017
13 odpowiedzi
Popularne posty
Adam 65
Ja do celów wędkarskich oraz do spływów używam składanego kanu własnej roboty. Łódka ma 5m długosci a po złożeniu tylko 2,4m i wygodnie ją przewozić na dachu.łatwo też ją przechowywać np w małej szopc
WhiteWillow
Tak, zrób ze starej romany aluminiowego Finvala.
Artech
Ten wątek powinien zmienić tytuł na: "Wstaw z internetu zdjęcie jakiejś łódki"
Opublikowane grafiki
255 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi