wepster Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Hej. Chciałbym kupić buty LEMIGO TRAMP 909 EVA, pełno tego w necie ale za cholerę nie mogę znaleźć n ich w Warszawie, a chciałbym fizycznie je przymierzyć... Orientuje się ktoś może, gdzie w stolicy znajdę te buciki? Liczę na was bo weekend za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) http://www.domwedkarza.pl/buty/buty/lemigo/p,buty-lemigo-tramp-909-evo,43035.html Dom Wędkarza. Ulica Okrężna 38. http://fishclub.pl/obuwie/84993-lemigo-kalosz-43-tramp-959090443a-5900000013558.html Fish Club. Łukowska 30. Lepiej zadzwonić bądź napisać jaką mają rozmiarówkę na stanie w obu przypadkach. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez luk_80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Buty na lód rewelacja. Bardzo ciepłe i lekkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) O to właśnie chodzi, tylko że w Domu Wędkarza niedostepne a w Fish Clubie wyśróbowali cenę że ho ho No ale jak nic innego nie będzie to trzeba będzie najwyżej przeplacic... dzięki wielkie! Jak ktoś miał jeszcze gdzieś coś. .. to pisać Edytowane 14 Stycznia 2016 przez wepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 zawsze można zmierzyć w sklepie a później kupić taniej przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tak też uczyniłem zadzwoniłem do lemigo o 13.30, buty na drugi dzień w południe w domu. Mega obsługa że strony firmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Na szczupak pl sa woderki z eva. Sam kupiłem jestem zadowolony i polecam. Nie wydatek a ciepło w kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi