bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 czekam na jakieś pre-order 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie kiedy będzie dostępny ??? Wie ktoś coś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nowy zillon mi sie podoba - jakos przypomina mi steeza z przodu - a wiec moze i nadzieja jest że steez otrzyma tws ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 No gdyby stezz dostał TWS to na pewno go kupię. Szansa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ciekawe jakby wtedy wyglądał, dużej możliwości nie ma - będzie to kolejna Tatula/Morethan/Zillion TW... gabaryty i waga skoczy do góry raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ciekawe jakby wtedy wyglądał, dużej możliwości nie ma - będzie to kolejna Tatula/Morethan/Zillion TW... gabaryty i waga skoczy do góry raczej.Myśle ze nie koniecznie - popatrz na nowego zillona - gabaryty mniejsze bardziej smukły, sportowy a z przodu podobny do steeza troche - w końcu mogą zawsze zmniejszyć rozmiar samego tws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jestem ciekaw jak to wyjdzie, zobaczymy. Oby było "niefajne" bo znów się zacznie..;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Z tego co pisze Jun Sonoda : http://japantackle.com/2016_new_reels.htmlwynika że nowy Zillion będzie mniejszy i zbliżony do Daiwy T3 SV.Ma tą samą szpulę : 1016 SV i podobny zakres rzutowy.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/zillion_sv_tw/index.html Czy to 38,800 to cena? Wychodziło by, że nowy Zillion będzie kosztował około 1300 zł Edytowane 12 Stycznia 2016 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 tak, cena jest taka sama jak poprzednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Na prawdę coś fajnego się szykuje. Będę czekał na wersję ITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Na prawdę coś fajnego się szykuje. Będę czekał na wersję ITOTeż mam nadzieję, że w końcu dotknie się czegoś nowego, zeszłoroczny model Zilliona TWS widocznie go nie natchnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Z MB nie ma problemu - zaledwie kilka modeli, większość niedostępnych już i z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Strasznie spodobała mi się ta nowa Daiwa Zilion SV TW 1016 SV-L i zastanawiam się nad tym jakie gramatury obsługuje. Obecnie poruszam się po Shimano i stąd moje pytanie. Oczywiście wiem że nowość ale może coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Krzysiu, ja mam tego Zilliona w zeszłorocznej odsłonie, bez szpulki Sv i daje radę 10-80 gr.więc tegoroczny debiutant może być tylko bardziej elastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Chyba że przekładnia będzie z aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 10-80 to wystarczy. Miałeś go na zlocie na Darginie. Jak dobrze pamiętam podpięty do XZOGI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Na Darginie jeszcze go nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Chyba że przekładnia będzie z aluminium a jaka jest w Zillionie TW ? nie wiem czy Wam to uciekło, bo na stronie nie ma takiej informacji, ale koleś jak byk mówi o przekładni Hyper Digigear, choć nie jestem przekonany, czy to akurat tak bardzo dobrze, zwłaszcza do operacji w fotelu Edytowane 12 Stycznia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Ten nowy zillion sv,jakoś nie kojarzy mi się z Zillionem Stare to były czołgi nie do zajechania.Wydaje mi się,że tego nowego możemy bardziej postawić koło daiwy t3,ze szpulą sv-deep.Samo to,że mamy w nim szpulkę o małej pojemności,w pewnym stopniu eliminuje stosowanie ciężkich wabików.Bo ile tam wejdzie plecionki np.30lb?Może takie było założenie? Edytowane 12 Stycznia 2016 przez marcin_krych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/22_81_84_3279/river-lake-fishing-freshwater/reel/daiwa-baitcast/2016-zillion-sv-tw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Chyba trzeba kupić i samemu się przekonać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 w pewnym sensie na pewno tak, ale ja jakoś nie płaczę, do innych zastosowań, obciążeń go potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/22_81_84_3279/river-lake-fishing-freshwater/reel/daiwa-baitcast/2016-zillion-sv-tw.html Chłopaki czyli już dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi