PILOT Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 to dobra 30lb X4 będzie miała rozmiar #2.0 wejdzie około 150m + podkład, za mało ?A to sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 W plat.co.jp mają dodatkową zniżkę 5%, między innymi na nowego zilliona, jeśli ktoś zdecyduje się na jego rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 taaa. 5% od katalogu :), dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ja zrozumiałem, że od obecnej kwoty za jaką stoją na plat, czyli od 36,860YEN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 to masz/macie prezencik http://www.digitaka.com/list.php?category=2&item=ZILLION 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Panowie, rozumiem, że w tym nowym modelu szpulka ma fi 34mm. To już nie jest Zillion tylko zupełnie nowy kołowrotek, który bazuje na nazwie.Wydaje się być po prostu tańszą (uboższą?) wersją Morethana, a ten, no cóż, miał i TWS i SV i Hyper DIgigear i na kolana nie rzucił, przynajmniej mnie. Te wszystkie nowości tylko wzmagają u mnie zapotrzebowanie na kolejnego J-Dream'a. Z oryginalną głęboką szpulką 14g, czerwoną RCSką lub z tym mniej niż 10gramowym wynalazkiem, który ostatnio nabyłem na forum albo z "miodną" szpulką od MB ten jeden młynek ogarnia wszystko, co potrzebuję ogarnąć castem, i to jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) masz oczywiście rację, ja go tak traktuję, jako inny kołowrotekjest mniejszy, lżejszy, nie koniecznie wcale jakoś słabszy i kosztuje tysiaka z groszem, mi to odpowiada, chce go użyć tam, gdzie już trochę mi szkoda IS i tyle Edytowane 13 Stycznia 2016 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Ja nie piszę, że to zły kołowrotek (tego tak naprawdę to jeszcze nie wiem, ale nawet nie przypuszczam, żeby był zły), tyle że zatracił już całkowicie to, co go, tj. ZIlliona, odróżniało od innych niskich profili Daiwy. Teraz to jeden z wielu modeli z koncepcji SV. Być może będzie świetny, oby.Jednak za tysiaka z groszem, to póki co, wolałbym dołożyć naprawdę odrobinkę (jeśli w ogóle) i na wyprzedażach w US upolować "Króla" z dynastii EX Edytowane 13 Stycznia 2016 przez haja1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Może się skuszę na tego z niskim przełożeniem.Cały sezon popracuje ze spinnerbaitami i zobaczę jak to zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Mam nadzieję że Zillion nie umarł patrząc na to : http://daiwa.com/reel/detail.aspx?id=764Czekam tylko kiedy do SV 103 będzie można kupić zapasową szpulkę.Mam nadzieję że będzie pasować do wszystkich Zillionów.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 to masz/macie prezencik http://www.digitaka.com/list.php?category=2&item=ZILLION dokładnie tak samo było zaraz po premierze Zilliona TWS, mozna go było kupić w cenie o około 10K jenów niższej. Kamil, jak zwykle czujny;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 zamówiony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam, no i fajnie, mniej jak 10 g masy z hamulcem MF Z dla klasy 100, 1000 i do tego w standardzie to bardzo dobrze. Nie kupujesz kota w worku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 zamówiony A gdzie? Po 28tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Czyli na giełdzie znowu będzie,do wyboru do koloru Zillionów poprzedniej generacji bo teraz będzie nowość Z której nikt jeszcze nie rzucał Edytowane 13 Stycznia 2016 przez rothen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 I ja na to liczę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Nie mój typ ,niski Łap okazję.Wolisz stare sprawdzone Zilliony.Ale ten nowy multik ,w budzie 100 SHLA ważył 230 gramów ? Można dać lekką szupulę , ale reszta,poza przekładnią ,pewnie sorry ale plastik fantastik Edytowane 13 Stycznia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 nic nie rozumiem z tej "składni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Odpowiedz do Boba i moja opinia o nowym Zillionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Nowy multik to mniej jak 200 g masy a obok lżejszej szpulki ma mocniejszą przekładnię jak Zillion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Albo jestem głupi... Chłopaki nic z tego nie rozumie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No "hejtują" chłopaki nowego Zilliina, którego nikt nie miał w rękach;). Super nowość i rewolucja to nie będzie raczej ale pewnie komuś przypasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Do jakiej gramatury przynęt ma być przeznaczony nowy Zillion? Jeśli już gdzieś wcześniej pojawiła się ta informacja to sory ale musiała mi umknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 polecany zakres jest w filmiku mi tam przypasuje, jest mniejszy, lżejszy, jeśli będzie dobrze spasowany i w miarę kręcił, to OK, cudów i 10lat użytkowania się nie spodziewam chyba, że nie będzie leżał w łapce, albo miał luzy, to nie przypasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jak dobrze liczę to startuje od 5 gr z groszem. Dla mie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi