MRTNZ Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jak dobrze liczę to startuje od 5 gr z groszem. Dla mie wystarczy.Według mnie leci 3,5gr w górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 A jak wygląda sprawa systemu TW w Daiwie w zimie podczas mrozu. Czy system działa, czy może blokuje się od nadmiaru wody która zamarza uniemożliwiając sprawne działanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 mi wystarczy 12+guma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Panowie, przerzucam wątek odnośnie nowego Zilliona z wątku nowości, bo dyskusja nam się nieźle rozwija;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A jak wygląda sprawa systemu TW w Daiwie w zimie podczas mrozu. Czy system działa, czy może blokuje się od nadmiaru wody która zamarza uniemożliwiając sprawne działanie?Krzysiek,29 i 30 grudnia śmigaliśmy na Drużnie w gronie kilku osób z forum, przelotki marzły strasznie, na jednym kiju miałem Alphasa 150, a na drugim Zilliona TW. Wodziki przymarzały, ale w Zillionie lód bardziej uniemożliwiał rzuty,gdyż system prowadzenia linki w Zillione zamarzał po dwóch rzutach a w Alphasie po kilkunasu Mowa oczywiście o łowieniu na plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Chwilowo myślałem, że przeoczyłem temat śledząc dział non stopi że temat mi umknął gdzieś a tu takie rzeczy... Teraz kto pierwszy zakupi i doda recenzję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Chwilowo myślałem, że przeoczyłem temat śledząc dział non stopi że temat mi umknął gdzieś a tu takie rzeczy.. . Teraz kto pierwszy zakupi i doda recenzjęTakie czary mary;-) Pierwszy pewnie będzie Kamil, skoro już preorder zrobiony... Czekamy. Pewnie za kilka dni puszczą następny filmik z serii, żeby ciśnienie podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ten nowy zillion sv,jakoś nie kojarzy mi się z Zillionem Stare to były czołgi nie do zajechania.Wydaje mi się,że tego nowego możemy bardziej postawić koło daiwy t3,ze szpulą sv-deep.Samo to,że mamy w nim szpulkę o małej pojemności,w pewnym stopniu eliminuje stosowanie ciężkich wabików.Bo ile tam wejdzie plecionki np.30lb?Może takie było założenie?Pod koniec filmu umieszczonego w pierwszym poście tego wątku chłopaczek 'rekomenduje' zilliona tws do cięższych zastosowań i plecionek 50-65lb,zillion sv do lżejszych zastosowań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Duża różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wygląda to najgorzej Kompaktowy się zrobił po prostu ten nowy Zillionek. Spust przywodzi mi na myśl steeza, natomiast przód troszkę linię shimano. Wodzik dość oddalony od szpuli, więc i latać z tego bezproblemowo powinno. PS. I łepetyna już kombinuje, a może by mi się przydał, przecież trzeba wypróbować, przekonać się, itd...Jasna cholera... Edytowane 15 Stycznia 2016 przez haja1978 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nie wygląda to najgorzej Kompaktowy się zrobił po prostu ten nowy Zillionek. Spust przywodzi mi na myśl steeza, natomiast przód troszkę linię shimano. Wodzik dość oddalony od szpuli, więc i latać z tego bezproblemowo powinno. PS. I łepetyna już kombinuje, a może by mi się przydał, przecież trzeba wypróbować, przekonać się, itd...Jasna cholera...Ja już się z tego wyleczyłem. Mam żelazny arsenał. Taki jaki chcę mieć. I nieprędko to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja już się z tego wyleczyłem. Mam żelazny arsenał. Taki jaki chcę mieć. I nieprędko to się zmieni.Poczekamy zobaczymy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nie wygląda to najgorzej Kompaktowy się zrobił po prostu ten nowy Zillionek. Spust przywodzi mi na myśl steeza, natomiast przód troszkę linię shimano. Wodzik dość oddalony od szpuli, więc i latać z tego bezproblemowo powinno. PS. I łepetyna już kombinuje, a może by mi się przydał, przecież trzeba wypróbować, przekonać się, itd...Jasna cholera...Masz rację, trochę pod Shimano się ten Zilek robi;) też to zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja już się z tego wyleczyłem. Mam żelazny arsenał. Taki jaki chcę mieć. I nieprędko to się zmieni.Mi też się tak Andrzej od jakiegoś czasu wydaje Tylko te nowe zabawki, przynęty, metody i łowiska co i rusz "kiepszczą" mi tą słuszną koncepcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Fajny. Moja łepetyna też kimbinuje i nie ma zamiaru przestać:/, zobaczymy co na wisnę będzie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Fajny. Moja łepetyna też kimbinuje i nie ma zamiaru przestać:/, zobaczymy co na wisnę będzie nowego@Pilot, widzę że w związku z Z aż klawirka Ci się lasuje;) tak, ja sam jestem mega ciekaw co to będzie... co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Kolego bazyloss i jak wrażenia na sucho. Spasowanie elementów, praca ??? Kiedy będziesz i czy w ogóle będziesz porówntwał osiągi rzutowe z T3 ?? Pozdrawiam Wojtasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kamil jestes naszym góru, wymyśl coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 21 Stycznia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 tak przy okazji można podejrzeć bebechy http://www.hedgehog-studio.com/product/4651 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ten plastik jakoś tak..... nie bardzo pasuje do zillionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 to przespałeś jakiś okres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi