Skocz do zawartości

Najnowsza nowość DAIWA ZILLION TWS SV

bazyloss

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

po prostu Zillion SV TW nie jest dla mnie wart tych pieniędzy (pomijam, że nie odpowiada mi przełożenie 8.1)

a już czysto wizualnie, to jeśli miałbym zapłacić za Zilliona 40t, to wolałbym kupić fabrycznego SHL i zlecić na miejscu przemalowanie All Black Matte w DecadeWorks :)

• Like 3

Po pierwszych testach post-50467-0-40742800-1460236522_thumb.jpg Wedle mojego założenia u mnie ma służyć do łowienia Troci w słonej wodzie, spełnia moje wymagania. Daleko lata choć SV dość mocno działa przy  ustawieniu magnetyka na 6 trudno o brodę , porównywalny do T3SV tylko mocniejszy .Od 5g do 50g wedle mnie zakres rzutowy .                   

• Like 3

• 3 miesiące temu...

Jako wytrawny castingowiec mogę wydać moją obiektywną opinię.

Dwa Ziliony zwykły i z T .

Ta sama linka.

Ta sama wędka.

Ten sam niesamowity łowca, czyli ja.

Super opanowanie i technika.

Ci co byli ze mną na pstrągach mogą potwierdzić.

ZILION z T osiem kroków dalej od zwykłego to tyle miłego dnia.

PS T jest pękaty i lepiej pasuje mi stary

Edytowane przez brig
  • Like 8

Jako jeden z nielicznych byłem za każdym razem z Arkiem na pstrągach i potwierdzam co pisze.Łowca zawzięty i niesamowity w pomysłach i działaniu.A poza tym idzie za kolegami w ogień :)

Jako wytrawny castingowiec mogę wydać moją obiektywną opinię.

Dwa Ziliony zwykły i z T .

Ta sama linka.

Ta sama wędka.

Ten sam niesamowity łowca, czyli ja.

Super opanowanie i technika.

Ci co byli ze mną na pstrągach mogą potwierdzić.

ZILION z T osiem kroków dalej od zwykłego to tyle miłego dnia.

PS T jest pękaty i lepiej pasuje mi stary

• Like 2

Spokojnie przekroczy tysia... Koszt przesyłki również jest barny pod uwagę podczas odprawy celnej. Teraz w Tackle to nie bagatela 70 baksów. Wcześniej jeszcze 35 basków co tak mocno nie bolało. Kwota z przesyłką przekracza pułap zwolniony z cła także oprócz vatu dojdzie także cło. Takckle zgłasza przesyłki i nie chce zaniżać kosztów na rachunku także nie ma jak zwindować kosztów.

Suma sumarum mi tam wyszło w przybliżeniu 1277,00 złotówek.  Także Bring miałeś bardzo fajną cenę :)

• 4 tygodnie później...