arturbukowski Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Do Zillin SV TW pasują szpulki od T3SV. Steez sv. MB is . i do MB fines także po zmianie łożyska na szpuli na węższe Edytowane 30 Marca 2016 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Do Zillin tws pasują szpulki od T3SV. Steez sv. MB is . i do MB fines także po zmianie łożyska na szpuli na węższe Artur, rozumiem, że masz na myśli Zilliona SV TW, bo do Zilliona TWS te szpulki nie podejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 sorry już poprawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 wersja Black Limited SLP już dostępna39800jpy, to chyba jednak nie warto .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dlaczego nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 po prostu Zillion SV TW nie jest dla mnie wart tych pieniędzy (pomijam, że nie odpowiada mi przełożenie 8.1) a już czysto wizualnie, to jeśli miałbym zapłacić za Zilliona 40t, to wolałbym kupić fabrycznego SHL i zlecić na miejscu przemalowanie All Black Matte w DecadeWorks 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Po pierwszych testach Wedle mojego założenia u mnie ma służyć do łowienia Troci w słonej wodzie, spełnia moje wymagania. Daleko lata choć SV dość mocno działa przy ustawieniu magnetyka na 6 trudno o brodę , porównywalny do T3SV tylko mocniejszy .Od 5g do 50g wedle mnie zakres rzutowy . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 fajnie, żę coraz więcej Castmanów pojawia się nad brzegiem naszej słonawej kałuży... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jakieś wieści z placu boju? Pojawiły się promocje i za 8 stowek można nowke kupić. Warto, czy odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Gdzie za 800? Edytowane 31 Lipca 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Gdzie za 800.I wersja z jakim przełożeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Arek a gdzie twoja opinia Gdzie za 800? Edytowane 31 Lipca 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Arek a gdzie twoja opinia Jestem zdziwiony ceną dałem 1250 i myślałem, że to dobra cena.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 W Usa. Taclewarhouse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 jakim cudem 300$ + wysyłka + VAT wychodzi 800zł ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Jako wytrawny castingowiec mogę wydać moją obiektywną opinię.Dwa Ziliony zwykły i z T .Ta sama linka.Ta sama wędka.Ten sam niesamowity łowca, czyli ja. Super opanowanie i technika. Ci co byli ze mną na pstrągach mogą potwierdzić.ZILION z T osiem kroków dalej od zwykłego to tyle miłego dnia.PS T jest pękaty i lepiej pasuje mi stary Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez brig 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak nie lubisz pękatych to i ja ciebie nie lubię (dobrze chociaż że lubisz starych) Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jako jeden z nielicznych byłem za każdym razem z Arkiem na pstrągach i potwierdzam co pisze.Łowca zawzięty i niesamowity w pomysłach i działaniu.A poza tym idzie za kolegami w ogień Jako wytrawny castingowiec mogę wydać moją obiektywną opinię.Dwa Ziliony zwykły i z T .Ta sama linka.Ta sama wędka.Ten sam niesamowity łowca, czyli ja. Super opanowanie i technika. Ci co byli ze mną na pstrągach mogą potwierdzić.ZILION z T osiem kroków dalej od zwykłego to tyle miłego dnia.PS T jest pękaty i lepiej pasuje mi stary 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 jakim cudem 300$ + wysyłka + VAT wychodzi 800zł ?Jest wyprzedaż kosztuje 179$, nie 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 super, tylko to inny kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jest wyprzedaż kosztuje 179$, nie 300.Nawet gdyby był po 179$ ,to doliczając przesyłkę, cło i vat i tak wyjdzie powyżej 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Spokojnie przekroczy tysia... Koszt przesyłki również jest barny pod uwagę podczas odprawy celnej. Teraz w Tackle to nie bagatela 70 baksów. Wcześniej jeszcze 35 basków co tak mocno nie bolało. Kwota z przesyłką przekracza pułap zwolniony z cła także oprócz vatu dojdzie także cło. Takckle zgłasza przesyłki i nie chce zaniżać kosztów na rachunku także nie ma jak zwindować kosztów.Suma sumarum mi tam wyszło w przybliżeniu 1277,00 złotówek. Także Bring miałeś bardzo fajną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Faktycznie inny kołowrotek, bez szpuli sv. Może ktoś coś powiedzieć o nim? Nie będę zakładał nowego wątku.Jak ktoś przepakuje mi w Usa to wyjdzie ok 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 to dwa zupełnie inne kołowrotki, więc proponuję poszukać info na forum (w bród), i nie mieszać w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam, koledzy moze sie orientuja ile wazy szpulka w/w multika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi