Andan Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Toooomek a znasz zilliona ze szpulą sv? W starej budzie oczywiście. Edytowane 11 Maja 2017 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Oczywiście , teraz w dobrej cenie ,http://www.tacklewarehouse.com/Daiwa_SV103_Casting_Reels/descpage-D3SV.html Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jaki będzie zakres rzutowy dla zilliona 1016sv? Nie zamorduje go przy szczupakowych wobkach sdr około 12cm ? Zakres rzutu od 5g skupionej masy do np. 50g. Jeśli głównie miałby to być przynety typu 12cm woblery sdr to moim zdaniem wersja 1516 będzie bardziej komfortowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 A ten 1516 w stosunku do 1016sv ma większe koło przekładni czy są inne różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Sama buda - jest zauważalna różnica w wielkości. Jak znajdę link z porównania środka to podeślę na priv, chyba że ktoś prędzej tu napisze. SV TW - jeżeli tylko przynętami nie będą spore SDR i te najcięższe co wymieniałeś to do 60g wybrałbym jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) powiem tak mam zilliona tws 6.3 100 hl jakoś tak sie składa że ostatnio przez 5 dni 2 maszyny testowałem - steez a tw - i tegoż zillionka wytrzymałość i bebechy nie interesują mnie wcale , bo po kilku miesiącach i tak będą następne multiki , ale zillion zaszokował minie całkowicie , kultura pracy i lotność z tego młynka to petarda , zastanowił bym sie grubo czy steez ma jakieś zalety ( no może tyrkotka hamulca - fajna jest ) i tyle młynek petarda Edytowane 15 Maja 2017 przez inter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ze Steezem SV TW można za pstrągiem polatać komfortowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Tadziu, a ten Zillion to jest już po czy przed przejechaniem w ramach testu wytrzymałościowego? Edytowane 15 Maja 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Z racji że wolę mieć zapas mocy to skłaniam się ku zillionowi 1516 , bo i czasem by się z trolka chciało przepłynąć z miejscówki na miejscówkę jak nic nie bierze. Od ilu gram zaczyna latać z 1516? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 oczywiście po testach , ale spisał sie dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Z racji że wolę mieć zapas mocy to skłaniam się ku zillionowi 1516 , bo i czasem by się z trolka chciało przepłynąć z miejscówki na miejscówkę jak nic nie bierze.Od ilu gram zaczyna latać z 1516? Latać zaczyna od ok 5-7g ale to tylko latać... od 10g można śmiało łowić, poniżej tylko gumy np. tajtek 3" + główka 5g Edytowane 16 Maja 2017 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 To by mi podpasował , jakby ktos chciał sie zamienic 1516 na nówkę 1016sv to prosze o pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Kolego tutaj masz wszystko dokładnie opisane. Wystrzegaj się 14 stek w sdr poza tym będzie gites. Coś mi się wydaje sądząc po przekładni że nie jest to już model uniwersalny jak stary zillion , przekładnia chyba jest aluminiowa .. Wolał bym chyba dołożyć i kupić daiwa morethan,albo trzymać się ceny i kupić ten model zillion 1500 czy jak mu tam (ma chyba normalna przekładnie) . Dać tuningowa szpule i mamy model uniwersalny z 2ma szpulkami..PS. mam np. tego starego zilliona 100 i z tuningowa szpula różnica jest wielka.... ostatnio zmieniłem na podstawowa szpulę i to nie jest to ..Mimo ze magnetyk wyłączony na 0 a docisk szpuli minimum to i tak magnetyk mocno hamuje ... pamiętam jak się przesiadłem z tej zwykłej szpulki na tuningową pomyślałem wtedy że to porażka , a teraz nie wyobrażam sobie tego młynka bez tej lekkiej szpulki.. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) ..... Edytowane 23 Czerwca 2017 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Może troche inaczej. Zillek sv tw to zamiennik na czasy terazniejsze starego zillka z szpula tunningową. W nowej wizji dodano mu kompaktowe body po to aby byl bardziej poręczny, lzejszy i operatywniejszy w porównaniu z mocarniejszym bratem. Wiekszy czyli tw ma w wizji Daiwy zastąpić starego poczciwego zillka. Model dostał tws i tak jak zauważyłeś z przekładni mosiężnych weszli w przekładnie duraluminiowe hyper digigear. Są one uzyte w obu przypadkach jak i w przewazającej ilości innych nowszych konstrukcjach.Stworzono te dwa produkty aby jeszcze szerzej dopasować się do grona użytkowników. Co do starej budy zilliona... Spróbuj zaadoptować szpulkę sv od steeza. Zakochasz się poraz kolejny w zillionie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Nie wiedziałem gdzie umieścić zapytanie i trafiłem tutaj. Tak więc ile może być warte takie cudo bez pudła i papiera? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 To zależy czy chcesz kupić czy sprzedać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Chce poznać orientacyjna cenę rynkową Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 To poszukaj w Google 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dzięki! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Odnoszę wrażeni, że uważasz, że Cię lekceważę lub jeszcze gorzej? Absolutnie nie miałem takiego zamiaru.Czy usatysfakcjonuje cię wycena 500-900 pln? bo taka faktyczna rozpiętość może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Nic z tych rzeczy. Pytanie jest jakie jest, a gwoli wyjaśnienia mam do wzięcia teki multik i nie wiem czy typ nie chce mnie orżnąć, a ze się nie znam na tym, pytam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 No to choć by z powodu braku papierów i pudełka możesz urwać 100-120. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ok. Dziękuje za podpowiedzi pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) A na ile ten"typ" ceni tę Daiwę? Edytowane 17 Lutego 2018 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi