DominikSy. Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Może nie tyle, że jest nietykalny ale wiesz co takiemu psycholowi do łba przyjdzie?Dekiel potrafi wbić się komuś na posesje, okraść domki letniskowe ze sprzętu wędkarskiego, elektronicznego i ZŁOMU.Na złość gospodarzom rozwija druty by popsuć maszyny rolnicze. Kłusuje prywatne stawki pod samym domem, właściciel powbijał kołki by nie było tak łatwo to dekle spuściły całą wode śluzą.Coś musi być że miejscowi z wioski nic z tym nie robią.Najlepsze jest to, że gość pieniędzy ma sporo.. Wywalona duża chata, monitoring, ochrona... nie rozumiemFatalny przypadek.Ale przecież taki delikwent COŚ musi robić legalnie- firma, jakis handel , jak to mówią ,kontrole chodzą po ludziach.Od sanepidu po TOZ . Z opisu sytuacji wynika ,że nikt nie stanie przed takim bandytą i mu siłą tego nie wytłumaczy (może jakiś 12stu żylastych ormian w kominach..?) a papier przyjmie wszystko . Podobne działania są pomocne przy walce z nielegalnymi ściekami. Sam jestem przeciwnikiem donosicielstwa, lecz w w/w sytuacji do kogo innego się zwrócić ? bo podejrzewam ,że na komisariacie go znają zbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy013 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Może i nie pomogą, ale po takim wpierdolu myślisz, że spokojnie bym jezdził na ryby czy zostawiał bliskich samych na działce nad jeziorem? tutaj by tylko pomogła metalowa siatka i ch**a na dno Ja dlatego odpuściłem sobie to jezioro. Chciałbym zrobićz nimi porządek ale nie ja jestem od wymierzania sprawiedliwości choć mnie ręka świerzbi. Jest na nich rada. Znam przykłady. Mam znajomych którzy opiekują się pewną "swoją" wodą PZW. Znaleźli się chętni żeby na tej wodzie siaty stawiać ale znana mi ekipa zrobiła z nimi porządek. Łowić mogą wszyscy normalnie a kłusownicy boją się tam pokazywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja dlatego odpuściłem sobie to jezioro. Chciałbym zrobićz nimi porządek ale nie ja jestem od wymierzania sprawiedliwości choć mnie ręka świerzbi. Jest na nich rada. Znam przykłady. Mam znajomych którzy opiekują się pewną "swoją" wodą PZW. Znaleźli się chętni żeby na tej wodzie siaty stawiać ale znana mi ekipa zrobiła z nimi porządek. Łowić mogą wszyscy normalnie a kłusownicy boją się tam pokazywać.Poproszę na priv tę radę tylko nie wiem czy u nas się ekipa znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi