Leny Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dzień dobry.Czy wie kotś może jak się go pozbyć ? Trochę denerwujące jest to "klikanie" przy łowieniu.Na schemacie nie pokazano sposobu demontażu.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Odkręć ten czerwony ozdobnik(już miałeś odkręcany bo ten szajsmetal łatwo się obdrapuje, sprawdzone osobiście ), pózniej odkręć śrubkę założ podkładkę, złóż, sprawdz i... pewnie znowu rozbierz aż dopasujesz sobie podkładeczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Próbowałem odkręcić ze sporą siłą , niestety nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ten czerwony ozdobnik nie idzie??? W egzemplarzu który miałem u siebie z tym samym ,,problemem", było dość lekko zakręcone. Kołowrotek kupiłeś nowy czy z drugiej ręki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Kupiłem nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Wez grubą i szeroką monetę, musi się odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Niestety, ktoś przy nim majstrował wcześniej Nie dało się odkręcić.Problem rozwiązałem żyłką 0.16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi